Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In eerste instantie lijkt dit een goed product. Snelle levering. Pootjes moet ik er zelf nog wel onder schroeven.
12 December 2024
Peter
Franeker
De poefs waren zoals op de foto Verder was de levering ook uitstekend
4 December 2024
Marjo
Veenendaal
Prima product en heel snelle levering!
14 November 2024
Sofia
Leeuwarden
Onze oude poef (ergens anders gekocht) had al vrij snel een scheur in de zitting. We gebruiken de poef dagelijks dus iets nodig wat hiervoor geschikt is. Dus bij Poefstore.nl uitgekomen. De poef zit er mooi uit en zit lekker. Hij werd ook snel bezorgd en zat goed ingepakt. Tevreden over de poef en Poefstore.nl!
6 October 2024
Saskia
Nieuwkoop
Mooie poef..
11 August 2024
Babs
Enschede
Een heel lekker zacht poefje, lig er 's avonds bij het televisie kijken met m'n voeten altijd op. Bevalt mij prima!
31 July 2024
Bart
Putten
Besteld en in huis gekregen zeer snel. Voldoet aan de verwachting
daniella
Almere
Goede prijs kwaliteit verhouding.
AJM
Wamel
Dany
Kampenhout
De proef is helemaal wat ik ervan verwachtte, snel bezorgd maar....Er zitten dus pootjes bij met hele lange schroeven. Dat zou op zich geen probleem moeten zijn ware het niet dat er nergens stond hoe je die er het beste inkrijgt. Geen markering waar ze moeten en oord maar in het hout. Geen idee hoe diep, hoe sterk. Dus een fijne met een verrassing die niet nodig zou moeten zijn
Beveelt niet aan
5 March 2024
Ilona
Apeldoorn
28 February 2024
GP
Roosendaal
Product werd snel geleverd en voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.
9 February 2024
Johny
Riemst
Poef, communicatie en levering conform verwachting
20 January 2024
Paul
Roermond
Snelle levering en na monteren van de pootjes een nette poef.
19 December 2023
AJM
Wamel
De poef is echt stevig en mooi afgewerkt
18 December 2023
Peter
Ede
Gemakkelijk besteld vis de Site. Produkt voldoet aan de verwachting.
6 December 2023
Allan
Utrecht
Snel bezorgd en de poef zit lekker!
5 December 2023
Elisabeth
's-Gravenhage
Correcte levering
30 November 2023
Gerard
Huizen
Zeer snelle levering en een mooie poef!
15 October 2023
Marjo Op het Veld
Maria Hoop
positief
2 October 2023
Judith Sibie-Kat
KOOG AAN DE ZAAN
Prima product poef netjes goed verpakt en snel binnen bedankt
28 September 2023
Maria
Oudenbosch
En zeer tevreden.
19 August 2023
Richard
Rijswijk
Een mooie poef besteld. Deze werd snel geleverd
26 May 2023
Marjan
Uden
Heel tevreden met de levering van de 2 bruine ronde poefjes. Alleen een minder ding... In de winkel in Hoek van Holland vonden we de mannelijke verkoper niet echt vriendelijk en nogal stug overkomen. Het leek wel of hij geen zin had om ons iets te verkopen. Het waren idd maar twee poefjes, dus geen grote bestelling voor de horeca. De dame in de winkel was wat vriendelijker, maar ze zaten duidelijk niet op ons te wachten. Was wel een beetje een domper op ons koop enthousiasme. Jammer..... Voorse rest online ging alles goed.
16 May 2023
Audrey V.
's-Gravenhage
Mooi product en snel geleverd. Opmerkelijk was wel dat ik zelf de pootjes onder de poef moest bevestigen en dat er geen gaatjes waren voorgeboord. Dus zelf de gaatjes geboord en pootjes bevestigd. Ziet er verder allemaal netjes uit.
16 January 2023
René
Friesland
Poefstore.nl biedt een uitgebreide collectie poefjes in kunstleder of stof en in verschillende maten. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Hoek van Holland.
Zekkenstraat 23
3151XP Hoek van Holland