Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Keurig verpakt en snel geleverd. Top.
Leertijd is veel te lang, op site staat 2 dg, ln werkelijkheid wacht ik nu al bijna 10 dg op levering. Ik ga een andere leverancier zoeken.
Geachte klant, Wij hebben u bestelling gecontroleerd en de levering heeft iets langer geduurd dan u van ons gewend bent. De oorzaak is een voorraad fout bij de leverancier. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med.
Pluspunten
Zeer snelle levering en geen overbodig verpakkingsmateriaal.
Sneller leveren
Pluspunten
Ik kreeg snel antwoord op vragen via de mail.
VerbeterpuntenEr wordt niet gecommuniceerd over de levering. Andere webshops geven een link waarmee je de bestelling kunt volgen. Nu hoor je niets en ineens staat de bezorger voor de deur.
Geachte Klant, Als u bestelling van uit Nederland wordt verzonden ontvangt u van DPD een mail met de track en trace code. Als u bestelling van uit Duitsland wordt verzonden dan ontvangt u nog geen mail dit wordt binnenkort aangepast. Met vriendelijk groeten Trade Med
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Ik heb mijn aankoop nog niet ontvangen, kan nu nog niet verder beoordelen. d.d. 31-1-2017
Pluspunten
Snelle bezorging. Goede kwaliteit.
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE