spuitjes van 2ml besteld 3ml geleverd gekregen
We hebben 2ml spuitjes besteld bij Trademed. Maar ze leverde (met hetzelfde productnummer) 3ml spuitjes. Dat lijkt een klein verschil maar de 3ml zijn heel veel langer. En omdat we onszelf injecteren is een veel langere spuit voor kleine handen niet te doen. Men was onvermurwbaar, "de spuitjes waren aan hun geleverd als 2 ml spuiten waar ook 3 ml in past". Zo geredeneerd kan je iemand een cabriolet bestellen een een bestel auto krijgen, immers, daar passen ook 2 mensen in. 1 verpakking hadden we al open gemaakt toe we op de spuiten zelf zagen dat het om grotere 3ml spuiten ging. Die konden we dus (heel fijn) ook niet meer retour sturen. De andere mocht retour, maar retour kosten moesten we dan zelf betalen. Immers volgens trademed hadden ze geleverd wat ik had besteld. Op de website staat heel duidelijk 2ml, maar op de foto bij de spuitjes, staan afbeeldingen van 3ml, 5ml, 10ml en 20ml.
Misleidende tekst op website en slechte service door niet even voor een paar euro nieuwe spuitjes te sturen en onze spuitjes terug te nemen. Totaal niet oke, voelt niet goed. Zal er nooit meer bestellen!