Pluspunten
Duidelijke informatie producte en levertijd.
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen voor goede kwaliteit
Geen. Ik gaf 7 voor prijs maar dat is meer omdat ik niet zonder mijn bestelling kan. Heb deze wattenstokjes nodig soms drie per dg en dat isbedt kostbaar. Maar de prijs zelf is oké.
Pluspunten
Voordelig snel betrouwbaar helder
Pluspunten
prima dienstverlening
Pluspunten
het duurt iets langer maar is veel goedkoper!!
Pluspunten
Prijs/kwalitijdsverhouding
VerbeterpuntenAflevering kan veel sneller als voorbeeld bedrijf (body en fit)
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Ook bij mij als kleine klant.
Pluspunten
tevreden, graag weer.
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Snelle levering, prijsstelling goed.
VerbeterpuntenTrack en Trsce niet bijgevoegd, Wel beloofd
Ik vind de levertijd echt zeer en zeer traag. Het duurt nog veel langer dan wanneer ik iets bij AliExpress bestel en het uit China moet komen. Heel teleurstellend!
Pluspunten
Goedkoper in product dan originele leverancier.
VerbeterpuntenDe mailadressen gebruikt voor commuicatie naar de klant toe zijn blijkbaar niet te gebruiken voor een reply. Tevens is de pakketdienst DPD een ramp, pakket is pas na 2 weken bezorgd, na de eerste datum vanl evering en pakket was geopend en beschadigd bij levering. Communicatie met hen is zelfs beneden peil. Zie bijgevoegde foto voor status pakket bij levering
Volgende dag leveren
Pluspunten
Is goed ontvangen en de spulletjes voor het prikken ed passen perfect
Pluspunten
Doet wat t beloofd ; goed assortiment van goede kwaliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
beter dan ik verwacht heb
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.