Pluspunten
Alles netjes verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenAntwoorden op mails blijven lang achterwege of worden niet beantwoord
S.v.p. aan de leveringstermijn houden.
Pluspunten
Snel. Duidelijke omschrijving van de artikelen. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Komen afspraken na. Goede prijs.
Pluspunten
zich houden aan de afspraken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De levering van het door mij bestelde product liet op zich wachten, maar na een email van mij hierover werd dat meteen opgepakt en opgelost. Helaas moest ik ruilen, maar het geld is vlot teruggestort op mijn rekening. Het is voor het eerst dat ik hier iets besteld heb en het is een postieve ervaring geweest.
VerbeterpuntenJammer van de driedubbele verzendkosten als je wilt ruilen (of dubbel wanneer je retour stuurt).
Pluspunten
Snelle Levering en Scherpe Prijzen
Pluspunten
Communicatie en levertijd
VerbeterpuntenDe prijs en de kwaliteit van de geleverde producten valt wat tegen. De coolpacks waren met een paar weken stuk. Kunnen ze voor vereniging die klant zijn geen extra korting geven als sponsoring.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering en normale verzendkosten.
De levertijd was niet best.
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.