Pluspunten
Eerste contact telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam. Gezochte producten in ruime mate en verschillende merken. Prima advies en snelle levering uit Duitsland, goed aangegeven in track & trace.
Pluspunten
snelle levering, vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Duidelijke webpage, makkelijk om in te navigeren
Pluspunten
Snel
sneller leveren
Pluspunten
Goedkoop, snel geleverd
VerbeterpuntenBeschrijving helemaal in het Duits was niet zo handig. Dat het bedrijf waarschijnlijk Duits is was mij niet opgevallen omdat ik de bestelling geheel in het Nederlands heb gedaan.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan.
Pluspunten
prijs is heel goedkoop
Verbeterpuntener wordt niet gecommuniceerd, en ik heb 2 maanden moeten wachten op een agravetang. meerdere malen hierover moeten bellen. medische benodigdheden moeten gewoon snel geleverd kunnen worden
Pluspunten
De drive is goed.
Verbeterpuntenlet wat beter op de bedrijven die de bestellingen afleveren, of ze hun afspraken naar behoren doen (briefje achterlaten etc )
De levertijd wordt wel goed aangegeven maar zou wel sneller mogen zijn; het gaat om medische producten die, in mijn geval verlichting bij pijn moeten bieden. En dan is een lange wachttijd niet wenselijk. Dit zal ongetwijfeld lastig zijn maar misschien een goed streven...
Pluspunten
Zie boven.
VerbeterpuntenTot nu toe niet.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs / kwaliteit
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede prijs, goede communicatie over de status van je bestelling.
VerbeterpuntenPrima. Als klant wil je de prijs nog lager ☺
Pluspunten
goeie communicatie als iets fout gelopen is super !
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.