Pluspunten
goede communicatie mbt het bestel proces. Geleverde product van goede kwaliteit.
Pluspunten
Op tijd geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruim assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle vlekkeloze levering
VerbeterpuntenIs al ruim voldoende
Geef de de juiste levertijden aan op de website!!!!
Geachte klant, Op onze site worden de verwachte levertijden zo goed mogelijk weer te geven. Maar zijn hier voor afhankelijk van de leverancier. Hier kunnen helaas afwijking in zitten door bijvoorbeeld een magazijnfout. Wij veel contact met onze leveranciers om magazijn fouten te voorkomen. Klantenservice Trade Med
Pluspunten
De communicati is OK, maar wel onpersoonlijk. Nadat DPD mijn pakket NIET aan huis had bezorgd, hebben zij wel hun best gedaan dta alsnog te regelen (is overigens niet gelukt).
VerbeterpuntenDPD eruit gooien! Als ik online iets bestel dat ik ook makkelijk in de stad kan kopen, helpt het dus niet als ik het dan alsnog ergens in de stad moet gaan ophalen! Terwijl het dan door de verzendkosten wel duurder is. En de levertijd is nu 2-3 dagen, niet: vandaag besteld, morgen in huis. Daarover wordt ook niet duidelijk gecommuniceerd.
Pluspunten
Prima communicatie en levering. Ook nadat ik zelf een wijziging in de bestelling moest aanbrengen. Dit werd heel attent en correct opgepikt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede prijsstelling. Snelle levertijd. Product in overeenstemming met informatie op de website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel erg duidelijk lieten ze me de bestelling volgen aangaande bezorgen,,erg goed!
Pluspunten
zeer tevreden qua prijs en levertijd
Verbeterpuntenzou ik niet weten zeer tevreden
Pluspunten
Ik heb een schaar besteld, was duidelijke info te vinden op de website. Was meteen duidelijk wanneer ik het artikel zou krijgen. Moest uit Duitsland komen, maar duurde niet lang.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer spoedige levering. Prima telefonische bereikbaarheid en aangenaam contact nav nabestelling. Aanrader!
VerbeterpuntenMisschien vermelden op de site wanneer een artikel niet voorradig is?
Pluspunten
Snel betrouwbaar. Komt afspraken na.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenGelijk opsturen zodra een product besteld is. Op vrijdag besteld. Ik kreeg de bestelling pas op woensdag. In deze tijd is dat niet meer wenselijk
Pluspunten
breed assortiment. prijs/kwaliteit verhouding. bied alternatief indien niet voorradig.
Verbeterpuntenhet geboden alternatief was veel duurder.
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.