Pluspunten
Niet duur en goede service en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er wordt zelfs op zaterdag geleverd door DPD !!
Heb een bestelling geplaatst. De helft is verzonden. Na een mail wel snel antwoord gekregen. De andere helft is daarna verzonden. Alleen was ik niet thuis waardoor de bestelling weer retour is gegaan. Nu heb ik 2x per mail gevraagd wanneer ik bestelling mag verwachten. Nog steeds geen antwoord gekregen.
Klant bestelde verschillende artikelen. Uitgezonderd 2 artikelen is de bestelling met DPD verzonden en ook door klant ontvangen. De overige 2 artikelen verstuurd vanaf het magazijn zijn nooit aangekomen. Hiervoor hebben wij onze excuses aangeboden en de fout rechtgezet. Dit nieuwe pakket is 2 keer door DPD aangeboden, zonder resultaat. Klant heeft nooit gereageerd op de achtergelaten berichten van de bezorgdienst, waardoor het pakket retour gaat. Email wordt door ons altijd beantwoord, bij voorkeur dezelfde dag, bij drukte kan het iets langer duren.
Pluspunten
communicatie direct per mail
Verbeterpuntenna betaling order niet verzonden: beter controleren!
Pluspunten
Kwaliteit gied
VerbeterpuntenSneller keveren nu duurde het echt tekent vond ik
Pluspunten
Supersnelle levering. Top.
Verbeterpunten1. De foto van het product was nog de oude verpakking 2. In de factuur is het mooier om de tekst af te stemmen op de gemaakte keuzes. Ik betaalde met iDeal dus is een opmerking betaling via bank overbodig en verwarrend (allemaal niet erg hoor, maar jullie wilden verbeterpunten...)
Pluspunten
Klanten service is top
VerbeterpuntenStond 3-5 dagen, heb 2,5 week moeten wachten. Heb geen bericht ontvangen dat de levering vertraagt was..
Pluspunten
keurig afgeleverd
Pluspunten
Niet te veel e-mails ben ik blij mee. Andere leveranciers laten mijn mailbox bijna vastlopen maar Trade Med gelukkig niet. Verder doen ze wat ze beloven.
VerbeterpuntenBlijf de klant centraal stellen
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.