Pluspunten
Netjes verpakt en snel geleverd
Pluspunten
Het produkt wat ik besteld heb is buitengewoon goed.Het heeft een meerwaarde in gebruik.Subliem?
VerbeterpuntenCommunicatie in verzenden is wel te verbeteren als de zending onderweg is d.m.v het vermelden oftewel door een email te verzenden of eventueel op jullie website vermeld.
Pluspunten
snel en goed verpakt.
VerbeterpuntenHad aangegeven het op te zullen komen halen, maar werd toch met pakketdienst bezorgd. Had ik eigenlijk liever niet gehad, want was niet thuis en moest de "buurt" in om het op te halen. Waarschijnlijk communicatiefout (niet goed gelezen). Verder niet echt een groot probleem hoor.
Onze excuses hier voor wij gaan kijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. met vriendelijke groeten Trademed.nl
Pluspunten
Snelle en complete levering tegen een goede prijs
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
snel, attent, goede service
VerbeterpuntenMisschien in de badstofovertrekken een kleurrijk motief aanbrengen
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenOok bij een klein doosje zit dit in grote doos en is bezorgkosten meer dan de inhoud
Pluspunten
mailen en de volgende dag leveren; en op rekening betalen!!! Niets dan lof. SUPER!
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.