Risposta del proprietario dell'attività
Geachte klant,
U heeft een online bestelling geplaatst op maandag 27-1-2020 voor een medisch artikel. Deze order is ook bevestigd op 27-1-2020.
Het bestelde product heeft een verwachte levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Uw mail van 29-1-2020 m.b.t. de levertijd was dan ook wat voorbarig.
Vanwege het overweldigende aantal bestellingen naar preventie-artikelen (ook medische artikelen) door de uitbraak van het coronavirus waren de zendingen vanaf het centrale Europese magazijn helaas vertraagd met 1 a 2 dagen.
Uw bestelling is verzonden op 31-1-2020 en de trackingmail is aan u verzonden op 31-1-2020 om 21.06 uur. Op maandag 3-2-2020 is het pakket afgeleverd.
Jammer dat u ons zo negatief heeft ervaren, terwijl wij ons best hebben gedaan alles in goede banen te leiden. De gekte rondom de mondkapjes zal u (zeker als ambulance chauffeur) niet ontgaan zijn, ook al heeft u hier niet veel aan.
Wij bieden u onze excuses aan voor deze vertraging. De leveringen vanaf het magazijn zijn weer op het normale peil van 1 tot 3 werkdagen bij voorraadartikelen.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice TradeMed B.V.