Vraag direct na aankomst bestelling gesteld en tot op heden geen respons Ging over adapter wat niet echt duidelijk werd aangegeven.maar ook werd helaas geen antwoord gegeven of men deze kon leveren. Kon voor werk niet gokken op alleen maar batterijen. Dus zelf op pad gegaan om deze alsnog te verkrijgen. Had nog wat meters erbij nodig voor de praktijk maar die zijn inmiddels met adapters geleverd. Jammer deze ervaring bij de eerste bestelling. Kijk nu vaak eerst elders,maar dat wil niet zeggen dat ik nooit weer iets bestel.maar op dit moment geen eerste keuze bij nieuwe bestellingen.antwoord via de mail als telefoontje niet kon lukken had ik op prijs gesteld. En had in dit geval nog maar 2 dagen de tijd voor ik op reis moest met meter.
Pluspunten
Snel en voordelig
Pluspunten
Mooie documentatie en handig dekseltje!
Pluspunten
over het algemeen goed.
VerbeterpuntenLever tijd, kan het iets sneller ?
Pluspunten
snelle correcte levering en goed geholpen via chat toen artikel niet op site stond maar wel handmatig besteld kon worden door medewerker
Geen verbeterpunten volgens mij
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling en een snelle verzending
VerbeterpuntenIk vind het fijn om een bevestiging te krijgen van de bestelling maar er worden best veel mails verstuurd. Ik weet niet of dat echt nodig is.
Pluspunten
!
Pluspunten
Oh
Pluspunten
Product wordt snel en netjes geleverd
Pluspunten
alleen maar positief over levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs, aanbod, snelheid levering, betrouwbaar, mogelijkheden van betalen.
VerbeterpuntenLogischer zoekmogelijkheid
Strips geleverd maar alleen in het Duits dus voor mijn niet lees baar
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire