Pluspunten
Snelle levering! Goede prijs van de Ketostix en snelle communicatie: er zat geen factuur bij, dus gebeld en een zeer vriendelijke dame aan de lijn die de factuur snel heeft toegestuurd! Top! Cocky van Hesteren / Uniek Gezond
Pluspunten
Goede prijs, vlotte bezorging!
Pluspunten
Gratis 25 urinezakken gekregen welke gebruikt worden voor brandweeroefenigen
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snelle levering.Goede prijs.
VerbeterpuntenVan de bezorger geen email ontvangen over de bezorging.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
geen
Pluspunten
Ga zo door !!
Pluspunten
Pluspunten
Goed en snel wat wil je nog meer
Pluspunten
Momenteel alles positief
VerbeterpuntenKwaliteit zo houden
Snellere communicatie over moment van levering. Bespottelijke prijs.
Geachte klant, Naar aanleiding van u beoordeling begrijpen wij niet goed wat er mis gegaan is met u bestelling. U besteld op 15 -4 om 15.05 uur 1 x Push Ortho Duimbrace Cmc Links Mt. 2 de voorraadstatus is groen (verwachte levertijd 1-3 werkdagen) U bestelling wordt maandag 18-04 verzonden met DPD Nederland en er wordt een email verzonden naar het door u opgegeven e-mail adres Dinsdag 19-04 wordt om 14.37 uur u bestelling afgeleverd. Op u opmerking over de prijs kunnen wij zeggen dat wij een normaal prijs berekenen en dit kunt u zelf controleren op google shopping Met vriendelijke groeten Trade Med - klantenservice.
DE REKENING ER DIRECT BIJ SLUITEN NU MOEST IK EERST BELLEN OM HET GELD VAN DE VERZEKERING TERUG TE KRIJGEN.
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire