aflevering ?? traag bestelling op 17-12 (+/-17.00)geplaatst afleveringsproces 2 dagen later begonnen dus 20-12 geen aflevering...
Pluspunten
Snel en betaalbaar
VerbeterpuntenMeer acties
Pluspunten
zoals boven vermeld
Verbeterpuntenik heb moeite met de verzendkosten. Een product van 6 euro (het woog niets) kostte me 5 euro aan verzendkosten. Dat is een scheve verhouding.
Levert tijd mag beter, er stond binnen 2 werkdagen, het was uiteindelijk 4 of 5 werkdagen
Pluspunten
- precieze tijdstip van levering per mail, - werd ook nagekomen - goede communicatie daaromheen
Verbeterpunten- kon niet via ideal betalen. moest apart overboeken. - levering duurde langer dan verwacht, - veel mailtjes over de levering
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenDuidelijk heid ivm leertijd
zet nog maar med. zalven op het net is altijd goedkoper dan via de apotheek.
zeer slechte lever tijdt van het product
Geachte heer Veendijk, Dank dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen ! Graag reageren wij hier even kort op met het volgende; Wij streven er naar binnen 3 werkdagen aan de klant te leveren en meestal lukt dat gelukkig ook. U heeft bij ons besteld op vrijdag 21 november en de bestelling is volgens onze gegevens op dinsdag 25 november door DPD geleverd. Om onze dienstverlening nog meer te verbeteren gaan wij met DPD over tot levering op zaterdag. Dit zal waarschijnlijk in de loop van het volgende kwartaal gebeuren. Wij hopen u hiermee goed geinformeerd te hebben en danken u nogmaals voor uw tijd en moeite. Trade Med B.V.
Pluspunten
Alles prima
GEEN
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire