scherpe prijs
Geachte heer, Dank dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen ! Graag reageren wij hier even kort op met het volgende; Wij streven er naar binnen 3 werkdagen aan de klant te leveren en meestal lukt dat gelukkig ook. U heeft bij ons besteld op vrijdag 31 oktober en de bestelling is volgens onze gegevens op dinsdag 4 november door DPD geleverd. Om onze dienstverlening nog meer te verbeteren gaan wij met DPD over tot levering op zaterdag. Dit zal waarschijnlijk in de loop van het volgende kwartaal gebeuren. Wij hopen u hiermee goed geinformeerd te hebben en danken u nogmaals voor uw tijd en moeite. Trade Med B.V.
Duidelijkheid of het produckt direct leverbaar is
bij de bestelling duidelijker aangeven op welke termijn er geleverd wordt.
Pluspunten
Excellent service en snelle levering
nvt
Bij producten waarbij ik hetzelfde product in verschillende maten heb besteld (bijvoorbeeld pleisters of alcoholdoekjes) heb ik het product alleen in dezelfde maat gekregen. Het viel me te laat op en ik had geen zin om de moeite te doen om het te retourneren.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendkosten maken het product alsnog duur..
Pluspunten
snelle levering, duidelijke communicatie
Pluspunten
het was snel in huis
Pluspunten
Afspraak gemaakt via de telefoon en de andere dag het product aan huis afgeleverd. Prima!
5 De Immenhorst A
S-heerenberg 7041KE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire