Dag Ilse, Wat ontzettend vervelend om te horen! Ik heb je even een mailtje gestuurd. Kijk je het even na? Groetjes, Jamie van Tadaaz
Originele beoordeling
Dag Thomas, Bedankt voor de ongelofelijke score! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw ervaring bij Tadaaz. :-) Groetjes, Jamie van Tadaaz
Dag Kewita, Dankjewel voor jouw prachtige score die je ons gaf! Super leuk om te lezen dat je heel erg tevreden bent met jouw bestelling! Groetjes, Jamie van Tadaaz
Dag Esma, Bedankt voor de leuke score en fijne review! Groetjes, Jamie van Tadaaz
Beste, Bedankt voor de fantastische score! Wat fijn om te lezen dat je in het algemeen zeer tevreden bent over onze service. Gefeliciteerd met de geboorte van jouw kleinkindje. :-) Groetjes, Jamie van Tadaaz
Dag Fatima, Bedankt voor de mooie score! Super fijn om te horen dat alles naar wens is. :-) Groetjes, Jamie van Tadaaz
Dag Muhammed, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik heb je een mailtje gestuurd. Kijk je het even na? Groetjes, Jamie van Tadaaz
Hey Carl, Wat jammer dat jouw pakket niet door Post-NL geleverd werd. Heel fijn dat we jou konden helpen en alsnog een mooie feedback mochten ontvangen van je! 'Super service. ' Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Rosita, Wat vervelend om te horen! We hebben dit mailtje niet binnen gekregen. Ik heb je nog even gecontacteerd via mail. Kijk je het even na? Groetjes, Jamie van Tadaaz
Originele beoordeling
Dag Wilma, Bedankt voor de ongelofelijke score! Super fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen. Groetjes, Jamie van Tadaaz