Super goede kwaliteit en mooi geworden

Simpel, handig en mooi resultaat

Leuke spaarpot, kwaliteit foto kan beter

Ik heb een houten spaarpot met foto achtergrond gekocht. De spaarpot is erg leuk. De foto vond ik van minder goede kwaliteit. Het leek "gewoon geprint" op een dun papiertje. Ook stond de foto niet in het midden van het papier. Dat vond ik jammer. Ik had een mooie print op stevig fotopapier verwacht voor €26. Dat heb ik alsnog zelf gerealiseerd. Daardoor is het eindresultaat heel leuk geworden.

Heel erg mooie stickers, alleen was de tekst erop nauwelijks te lezen helaas

Prachtige stickers ,alleen was de tekst erop net te klein helaas ... Ik had grotere letters moeten nemen, zonde !! Pech ...wel mooie foto

Snel, netjes, hoge kwaliteit en top service.

Veel keuze, origineel en het personaliseren gaat eenvoudig. Prima prijs voor uniek product. Resultaat al meerdere keren boven verwachting.

Matig

Eerlijk gezegd had ik iets beter verwacht voor die prijs. Foto op de deksel vond ik echt niet mooi tot z'n recht komen. Had t op t glas iets mooier gevonden.

Positief

Snel bezorgd, bestelling was zoals gewenst.

Mooi product, fijne service!

Een gepersonaliseerd kaartje met foliedruk laten maken. Handige ontwerptool, mooie beschikbare kleuren en materialen. Fijne service met proefdruk en mensen die mee willen denken. Goed bereikbaar via email.

Snelle levering, ziet er goed uit, kwaliteit matig

Het ziet er goed uit, ook de gegraveerde tekst, maar het is echt waaibomenhout.

Super mooie naamkaartjes ontvangen van goede kwaliteit!

Voor een uitgebreid diner had ik veel naamkaartjes nodig en deze kon ik bij Tadaaz super fijn op de voor- en achterkant bewerken. Ze waren stevig, mooi en van goede kwaliteit!

geweldig

ik had een koektrommel besteld die kwam helemaal kapot binnen, ik had de klantenservice een berichtje gestuurd en die zeiden dat ze het snel zouden oplossen, en dat was ook echt gebeurd! een dag later kreeg ik een berichtje dat ik een nieuwe zou krijgen en die kwam snel binnen! en helemaal heel! heel erg bedankt Tadaaz!

Ik wilde iets aanpassen aan mijn kalender en dat hebben ze gedaan. Ontwerp stond binnen een uur gekoppeld aan mijn account. Via whatsapp snelle reactie en vriendelijk.

Fijne samenwerking!

Snelle reacties en meedenkend! Bedankt Barbara!

Mooi en snel

Mooie herinneringen box gekocht voor onze kleinzoon; snel geleverd en prima verpakt

Topservice alle vlak!

Super service, mooie kwaliteit, vlotte levering en behulpzaam, vriendelijk personeel! Aanrader!

Snelle service en leuke kaarten

Kwaliteit uitstekend.

Het zelf ontwerpen ging makkelijk en de kwaliteit is uitstekend.

Zeer snelle service en goede kwaliteit

Trouwkaarten gemaakt. Eenvoudig om te doen Snelle service, mooi verpakt!

Snelle levering. Mooie producten

Fijne service en producten die snel geleverd zijn. Mooie korting van blackfriday

Ik ben erg teleurgesteld

Ik was er van overtuigd dat het allemaal goed er uit zou zien, maar helaas het tegenovergestelde is het geworden. Heb alles 3x nagekeken en tot mijn teleurstelling zitten er meerdere fouten in tekst en zelfs in het FIJNE FEESTDAGEN EN GELUKKIG NIEUWJAAR zit een fout. Gewoon teleurgesteld helaas en dat voor ruim 80 euro’s, helaas.

Snel, mooi product, precies zoals verwacht.

Snel, mooi product, precies zoals verwacht.

Snelle levering en hele mooie kwaliteit kaarten.

Kaarten de andere dag al binnen, mooi en goed verpakt. Ik ben er erg blij mee en zal hier zeker vaker bestellen.

Makkelijke site, snelle levwring

Eigen ontwerp gemaakt , was makkelijk. Bestellen en levering ging soepel en snel

Service is top

Bestellen was eenvoudig en ik ontving al snel mijn bestelde theedoos met eigen foto er op geprint. Helaas was de theedoos beschadigd. Na een telefoontje en het mailen van foto's van de theedoos, werd het heel snel opgelost. Een nieuwe theedoos werd opgestuurd, deze keer nog beter verpakt. Top service!

Precies geworden zoals ik had gehoopt!

Goed meegedacht

Ik was eerst niet tevreden over een product die ik had besteld en de klantenservice was heel vriendelijk. Ze hebben meegedacht en kreeg vervolgens het goede product opgestuurd. Dikke aanrader en als je ergens over twijfelt zou ik eerst contact opnemen zodat ze je gelijk kunnen helpen.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.