Hele fijne service

Hulpvaardige medewerker die geholpen heeft met het plaatsen van een tekst op ee snoepzakje. En bij een verkeerde inschatting kon ik het teveel aan marshmallow zakjes retouren. Ik dacht dat in 25 kleine cadeauzakjes ook 25 zakken marshmallows moesten.

Tevreden klant

Heel erg te tevreden met het eindresultaat! Het was wat lastig om via mijn telefoon een goed ontwerp te maken, maar op de laptop ging het vlekkeloos.het pakket werd snel en netjes ingepakt geleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Super mooi!

Onze save the date kaarten besteld, afwerking erg mooi. Wij zijn er heel blij mee.

Snel bezorgd, prachtig product en zeer netjes verpakt. Echt blij mee. :D

Super geholpen met een aangepast ontwerp

Voor een bruiloft had ik diverse items nodig in dezelfde stijl. Naar wat mail contact hebben ze prachtige ontwerpen gemaakt. Super tevreden.

Snel en mooie kaartjes

Snel en mooie kaartjes

Erg blij met de kaartjes

De geboorte kaartjes waren erg mooi, maar helaas zijn er wel 2 enveloppen te weinig meegestuurd. Kleine fout, maar wel vervelend gezien we evenveel enveloppen hadden besteld..

Super kwaliteit en service

Na de proefdruk hebben wij ons geboortekaartje van ons eerste kindje hier laten afdrukken. Ook hebben we gebruik gemaakt van de verstuur service. Ideaal, geen rompslomp thuis met stickers en zelf versturen etc. Alles was optijd verstuurd en snel geleverd. Ik raad het aan!

Snel geleverd en mooi resultaat

Ik vond de site in het begin wel lastig. Maar zodra ik er goed voor ging zitten en ermee ging stoeien ging het goed. Proefdruk was zo aangevraagd. Na een aantal aanpassingen in de tekst nog een proefdruk aangevraagd en die was top! Kleuren zijn goed en envelop in kleur maakt het helemaal af! Met de 5% kortingscode meteen de kaarten besteld voor ons feest. Ik ben er heel blij mee!

Wat een servive! Een toen

Een goed afgewerkt product en na gemelde beschadiging een geweldige service.

Mooie en originele geboortekaartjes gemaakt!

Fijne site, goede service, niet te duur. We hebben veel leuke reacties ontvangen op de kaartjes Verbeterpunten: Het editor programma is wat beperkt en je moet je hele bestelling laten bezorgen of bij je thuis bezorgen. Als je beide wilt moet je 2 bestellingen maken waardoor de prijs per kaartje omhoog gaat. Ook staat er nog een korting code in Google ads die niet meer geldig is.

prima werk geleverd!

Mooie kaartjes als extra bij een geboortekaartje besteld. Zijn goed gelukt!

Geweldige service

De bestelling werd netje afgeleverd en heel goed verpakt

Eigen ontwerp goed te maken en snelle nette levering

Makkelijk mijn product bewerkt en zorgvuldig geleverd

Ik heb een houten kistje laten graveren met eigen tekst. Dit was handig aan te passen op de site en werd enkele dagen daarna netjes grleverd. Ziet er precies zo uit als op mijn ontwerp.

Netjes werk geleverd!

Waar je normaal weken moet wachten voor een eigen ontwerp, hier binnen enkele dagen geleverd! Top!

Snelle levering, en de bestelde etiketten dikke prima!

Fijn geholpen en goede kwaliteit

Ik liep ergens tegen aan in mijn ontwerp, ik werd fijn geholpen! Ook was ik erg blij met mijn kaartjes

Lekkere vlotte service, makkelijke website, ontwerp is snel gemaakt!

Netjes verpakt geleverd alles zoals naar verwachting ik wil er meer bestellen

Netjes verpakt geleverd alles zoals naar verwachting ik wil er meer bestellen

Snelle en goede service.

We hadden onze cadeautjes ontzettend snel binnen en goed verpakt.

Goed bedrijf en goede service

Geboorte kaartjes besteld en wij zijn zeer tevreden Zeker een aanrader

Echt fantastische service en prachtige kaarten

Onze trouwkaarten hier besteld, een bestaande kaart helemaal gewijzigd en aangepast naar eigen huisstijl. De kaart bevatte ook een eigen gegenereerde qr code die op de proef werkte maar uiteindelijk niet goed gescand kon worden. Hierover geschakeld met de klantenservice en onwijs goede service ontvangen. Kaartje met de qr code is zonder kosten vervangen en gelijk ontwikkeld en verstuurd en dat op een vrijdag! Wat een service, kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik ben! En de kaarten zijn prachtig.

Snelle levering en keurig verpakt.

Super !

Zeer scherpe mooie foto’s op plexiglas binnen gekregen. Het is een mooi resultaat geworden. Ik ben er erg blij mee.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.