Makkelijke ontwerp wijze en snelle levering van mooi product!

Mooi design en kwaliteit uitnodiging geleverd

Ik heb een uitnodiging adhv een format van Tadaaz kunnen ontwerpen. Handige tools zijn hiervoor beschikbaar. Proefdruk snel ontvangen en hierna de bestelling kunnen plaatsen. Prachtige kwaliteit kaarten gekregen. Snelle levering.

Niet duidelijk aangeven lettertype

Ik heb een bestelling geplaatst voor Moederdag. Een houten label met tekst erin gegraveerd, echter is dit totaal niet leesbaar. Gelukkig wist ik de tekst nog en heb ik het mondeling doorgegeven. Ik vind het niet zo klantvriendelijk dat dit er niet word bij vermeld, zoals: dat de lettertype niet kan of iets in die richting

Prima product

Een prima product dat heel leuk en goed is verpakt. Echter had ik me van te voren beter moeten inlezen. Ik verwacht voor deze prijs eigenlijk dat er geen logo van Tadaaz opstaat, zeker niet zichtbaar, ook al is het klein in een hoekje. De kwaliteit van de foto op het acrylglas valt me tegen. Ik heb een hoge resolutie foto gebruikt, gemaakt met een fullframe camera door een professionele fotograaf en toch is de afdruk korrelig geworden. Het is wel een heel leuke manier om een foto neer te zetten en het ziet er mooi, strak en modern uit; een leuk cadeautje.

Goede snelle levering

Het snoep is goed en lekker, ook heel blij met de snelle levering.

Snelle levering en goed product

Wij waren zelf aan de late kant met bestellen maar door de snelle service en levering hebben wij de noten op tijd ontvangen voor onze bruiloft. Bedankt voor de goede service. Kleur, smaak en kwaliteit komen overeen met wat er op de site staat.

uitstekend!

top kwaliteit, snelle levering, perfecte inpakking. Ik gebruik deze dienst al meerdere keer.

Leuk persoonlijk cadeau

Zorg naar een persoonlijk cadeau.kwam op deze website terecht en het er was veel keuze. Het was eenvoudig om te personaliseren en de levering was snel

Mooie kaarten en snelle levering

Veel keuze en mooie designs. Op een handige manier de kaarten kunnen personaliseren en een snelle levering. Wij zijn heel blij met onze mooie uitnodigingen!

Heel mooie karten

Heel mooie karten helaas 1 was niet goed geleverd. Komden deze niet gebruiken

Goede en snelle levering met mooie kwaliteit.

mooi product en snelle levering

gepersonaliseerde buttons besteld, zien eruit zoals gehoopt! Snel geleverd en super tevreden!

Snel geleverd en precies zoals beschreven. Top!

Super kwaliteit en snelle levering!

Ik had een linnen schort besteld. Deze was echt heel erg mooi!

Hoge kwaliteit en super snel verzonden

Hoge kwaliteit en super snel verzonden

De gepersonaliseerde cadeautjes zagen er heel mooi uit. Van goede kwaliteit en ze werden snel afgeleverd na bestellen.

Sandra

Ik heb de vlaggenlijn besteld en het is mooier dan ik had verwacht!

Top Kwaliteit

Ik zou dit opnieuw doen.

Binnen 10 minuten, google, uplaod, bestel.

Snel, simpel, en bovenal al nette duidelijke print op de stikers.

Goede ervaring bij Tadaaz.nl. Bloempotje met foto en tekst zag er perfect uit. De levering was veel sneller dan verwacht. Zal ik nog eens doen!

Mooie kaarten

Mooie kaarten, veel keuze en snelle verzending

mooi

heel mooi

Mooie kaarten en snel geleverd!

Ik heb alle kaarten voor onze bruiloft hier besteld, heel blij mee. Ik heb meerdere proefdrukken kunnen bestellen zodat ik zeker wist dat het perfect was. De finale versies werden ook heel snel bezorgd.

Prima product

Ik ben tevreden over het product. De levertijd was wel iets langer dan ik had verwacht, maar het wachten waard.

Zeer goede service

Mooie kaartjes besteld. Werd snel geleverd. Was er erg blij mee.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

info@tadaaz.nl

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.