Pluspunten

De kaartjes voldoen aan de verwachting die wij hadden. Ik kreeg direct bericht terug bij een fout in de kaart (toelichting verbeterpunten) en het werd direct verholpen.

Na opnieuw openen van de kaart om wat te wijzigen bleven er zwarte strepen staan op de open plekken waar geen tekst stond. Deze kon ik op een paar na niet zelf verwijderen. Na contact via de chat is dit gelukkig verholpen.

Pluspunten

Snelle levering en mooie duurzame kwaletijt!

Andere talen bij schrijften gebruiken

Pluspunten

snel en goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, goede prijs

De trouwkaarten die ik had uitgezocht bleken bij aankomst nog helemaal in elkaar gezet te moeten worden. Het bleek een heel bouwpakket. Echter geen beschrijving hoe en wat aanwezig. Dit was toch wel een minpunt

Pluspunten

Mooi kaartje, bij vragen snel antwoord, en goede snelle service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bijna 5 euro per kaart Goedkope ballon ipv welke ze op de foto tonen Geen enveloppen erbij, werd niet vermeld dat deze er niet bij zaten

Pluspunten

Snel en vertrouwbaar

Pluspunten

Snelle levering! Hele mooie kaartjes van goede kwaliteit. Goede service ook!!

Het online programma voor het aanpassen van het kaartje vond ik wat vervelend om mee te werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk Hulp op maat

Adressen op envelop kunnen laten drukken zou fijn zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd geleverd

Ik had 14 dingen besteld en kreeg er maar 13. Heel slecht..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Website is echt te traag, heeft mij in totaal 3 dagen gekost om mijn bestelling te personalizeren en af te ronden!

Pluspunten

Mooie kaarten, ruim assortiment, veel mogelijkheden, snelle service.

Zorg Bij huwelijksdrukwerk dar je bij elke uitnodiging ook het overige drukwerk hebt. Het tegenwoordige bruidspaar wil graag alles in thema. Bij kaarten horen enveloppen. Zorg dat deze inclusief zijn. Service technisch staat dit beter.

Pluspunten

Mooie ontwerpen en correcte service

Ontwerpmodus op de website is soms erg traag en niet altijd even duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering; goede kwaliteit

Software om kaartjes aan te passen is erg traag en gebruiksonvriendelijk.

Pluspunten

Origineel.. Leuke thema's.. Goede kwaliteit.. Aanrader!

Pluspunten

Snelle levering, super mooie kaarten en super service!

Pluspunten

Mooie functies om zelf je kaart nog te kunnen customizen

Eigenlijk geen verbeter punten.

Pluspunten

Onze uitnodigingen zien er goed uit. Ze zijn scherp gedrukt, mooi van kleur. Ze werden goed verpakt verzonden. Hoewel we ze nog niet verstuurd hebben zijn we nu al super enthousiast en ik ga er vanuit dat onze gasten dat ook zijn.

Bij onze eerste zending was een printfout gemaakt. Hierdoor moesten we 2 dagen wachten op een nieuwe afdruk. Dit was verder perfect geregeld, maar we hadden de uitnodigingen liever in een keer correct ontvangen. We hadden overigens liever een ander soort papier gehad. Dit is niet mogelijk om te kiezen, terwijl dit bij veel andere webshops met uitnodigingen wel kan. Het lijkt me goed om hier bij Tadaaz op in te spelen!

Pluspunten

zeer orginele kaarten tegen een geweldige prijs! ook de service is uitstekend. echt een aanrader om hier je kaart te bestelken!

Pluspunten

mooie kaart

meer variatie in lettertype en -kleur

Pluspunten

Ik heb geboortekaartjes besteld: De ontwerpen zijn gemakkelijk aan te passen, snelle levering van proefdruk en daadwerkelijke geboortekaartjes. Fijn om enveloppen vooruit te kunnen bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Moderne kaarten, ruime keuze.

Zeer slecht ontwerp programma, niet goed te bedienen met tablet of smart phone. Daarnaast ook erg onhandig met de computer. Kaarten duurde erg lang met het in elkaar zetten. Vlaggetje voor vlaggetje uitscheuren en de stanslijn was niet voldoende. Veel kaarten weg kunnen gooien doordat ze inscheurde.

Pluspunten

Snelle levering en goeie prijzen.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering

Aangeven dat de kaartjes uitgescheurd moeten worden.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.