Pluspunten

Heel behulpzaam.

De nabestellingen via de website zou iets makkelijker kunnen, nu heb ik moeten bellen om te helpen.

Pluspunten

Snelle afhandeling, uitstekende kwaliteit. Vooral de proefversie werkt goed zodat je weet wat je krijgt en mogelijk nog kan aanpassen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Paar kaarten zaten zwarte stipjes op. Even nakijken voordat je ze naar de klant stuurt. Ook is de kaart via telefoon niet aan te passen. Moet via pc. Dit zou ook een verbetering zijn als het via telefoon ook makkelijk gaat.

Pluspunten

Leuke kaarten. Gedrukt op mooi papier. Leuk dat je de voorzijde van de kaarten kan personaliseren. Het resultaat is goed gelukt (de aanpassingen zagen er op de computer hetzelfde uit als in het echt). De kaarten worden snel geleverd.

Het aanpassen van de kaarten (personaliseren / eigen tekst erop) verliep erg traag, de website liep soms vast.

Pluspunten

Super fijn dat je van te voren je kaarten al klaar kan zetten, geen extra afdruk kosten, snelle levering.

Ga zo door!

Pluspunten

Originele kaartjes, keurige verwerking en verzending.

De editor voor de kaarten werkt niet optimaal. Geen verwerking van bestellingen in weekenden en feestdagen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie kwaliteit.

Voorgeperforeerde vlakken er voortaan uit halen ipv de klant 50+ rondjes uit de kaarten te laten halen.

Pluspunten

Super snelle levering. In de avond besteld en de volgende ochtend al in huis. Prima kwaliteit en ruime keuze. Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering, veel keus en goede klantenservice

Bij sommige kaarten zijn de bewerk opties vrij klein. "Onze" kaart had maar 2 lettertypes en pas na een telefoontje kon ik een envelop toevoegen omdat windings er niet op zat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg mooie uitnodigingen en snel geleverd.

Het is jammer dat we zelf de strikjes om de kaarten moesten maken..dit werd lang zo mooi niet als de proefdruk waarbij jullie het wel gedaan hadden.

Pluspunten

Ruime keuze en het bewerken van het kaartje werkt prima. Snelle levering.

Pluspunten

Werd snel geholpen via de online chat.

Pluspunten

Goede en snelle levering een aanrader

Pluspunten

Diverse, leuke en aparte aanbod. Bewerken/personaliseren gaat makkelijk. Goede en snelle communicatie en levering.

Pluspunten

Erg tevreden over het geboortekaartje.

Pluspunten

Leuk kaartje, was snel bij ons thuis.

Het programma werkte niet goed via tablet of telefoon. Maar met de computer ging het prima

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering, mooie site

Pluspunten

Bestelling was geheel naar wens.

Snellere levering. Het duurde vrij lang voordat het pakket aankwam.

Pluspunten

Snelle en behulpzame klantenservice. Kaarten zijn in 1 keer goed ontvangen.

De tool om zelf je kaart te configureren is echt heel erg verouderd en niet echt makkelijk in gebruik. Ook de beschikbare plaatjes en kleuren zijn zeer beperkt, pas bij navraag is het mogelijk om ook andere plaatjes te kunnen plaatsen (doe ook wat aan de categorieën van de plaatjes, die slaan echt nergens op). De kleur van het proefkaartje wijkt af van de kleur die we uiteindelijk ontvangen hebben.

Pluspunten

Fijne service, ook bij contact opnemen, miste een icoontje, en dat werd er gelijk voor m opgezet. Bedankt !

Het ontwerpen van de kaart zou iets eenvoudiger mogen zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaart

Hele slechte website die te lang er over doet om een gemaakt kaartje te laden. Ik zal niet snel meer wat bij jullie bestellen of t kaartje moet so leuk zijn

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.