Pluspunten

Geboortekaartjes waren super mooi. Helemaal naar wens. Voor 14:00 besteld en had ze inderdaad de dag erna in huis. Super!

De enveloppen die ik van tevoren besteld had, werden als pakketje bezorgd. Ik zat te wachten op de geboortekaartjes en zag via post nl dat ze geleverd waren. Deze kwamen dus gewoon in de brievenbus. Hier kwam ik om 4 uur smiddags achter dus snel alles in orde gemaakt zodat ze voor 5 uur op de post konden. (Het was vrijdag dus wilde ze die dag perse verzenden ivm weekend. Anders zouden de kaartjes pas dinsdags bezord worden).

Pluspunten

Snelle levering, snel actie op vragen

Pluspunten

mooi product op tijd geleverd

Het gewicht van de samengestelde kaart beter vermelden. Wij hadden al onze post verkeerd gefrankeert. Alle gasten van onze bruiloft kregen een boete van het postbedrijf.

Pluspunten

Mooie kaartjes, snelle service en levering.

Pluspunten

* Snelle levering * mooie ontwerpen

* kaartje bewerken gaat heel moeizaam op iPad. Pagina laadt niet goed.

Pluspunten

Kwaliteit van kaartje goed. Netjes verpakt en volgens verwachting geleverd.

Pluspunten

Hele goede hulp bij mijn vragen.

Pluspunten

Snelle service en uitstekende kwaliteit!

Wellicht aangeven dat wanneer kaartjes in elkaar gezet moeten worden hoe de aanlevering vanuit tadaaz is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-kaarten worden snel geleverd -kaarten zien er strak en mooi uit -heldere duidelijke foto -kaarten worden netjes geleverd in doos -prijs is netjes

- jullie bieden avondlevering voor bezorgen van de kaarten tegen extra geld. Hier heb ik voor gekozen. Achteraf niet hoeven doen want de kaarten werden smiddags om 15.15 thuisbezorgd. Dit lijkt me geen avond levering ........

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Leuke originele kaartjes. Goede service. Ook op de site via de chat ben ik goed en snel geholpen. Er werd goed meegedacht. Zeer tevreden

Bij het aanpassen van het kaartje kon ik in eerste instantie niet bij het bewerken komen. Via de chat was dit snel opgelost, super

Pluspunten

We zijn heel blij met de mooie geboortekaartjes die we via Tadaaz hebben besteld. Goede kwaliteit drukwerk, zeer snelle levering, goede communicatie en duidelijke site. Super!

Pluspunten

Makkelijk en snel je eigen kaart kunnen maken. En een snelle levering

Pluspunten

De service is perfect. Ik heb zelf een geboorte kaartje gekocht die ik graag aangepast zou hebben. Hierover heb ik veel telefonisch en mail contact gehad met de medewerkers. Als er iets verandert moest worden werd dit ook gelijk gedaan en er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Ik ben vol lof over de samenwerking die ik heb gehad met Tadaaz

Pluspunten

Hele originele kaartjes, eenvoudige te maken, goede kwaliteit en snelle levering. Wij zijn 100% tevreden!

Pluspunten

Erg leuke designs en origineel - echt een ander kaartje! Kaartje is van mooie kwaliteit Goede prijs - kwaliteit verhouding Makkelijk te bestellen en snel in huis - snelle service Proefkaartje op laten maken is een mooie extra dienstverlening, om zo te testen of dit het kaartje is dat je zoekt Extra producten; stickers en enveloppe van mooie kwaliteit en een aanvulling op de kaart.

Software om de kaartjes op te maken hapert af en toe; dan is niet duidelijk hoeveel woorden je kwijt kunt en moet je het ontwerp elke keer opnieuw maken. Ondanks dit, hebben we het geboortekaartje toch opgemaakt en besteld. Maar dit kostte veel moeite.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en snel geholpen. Snelle levering

Toegankelijker maken voor tablets en telefoons en meedenken over de inhoud van het kaartje. We hadden geboortekaarten besteld maar vergeten ons adres te vermelden in het kaartje

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit.

Pluspunten

Goede, snelle klantenservice, leuke ontwerpen en snelle verzending.

Het maken van het kaartje duurde wel wat lang.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goed bereikbaar via chat/telefoon, hulpvaardig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk prijs en vlotte levering.

vrijdagmiddag bestellingen zouden gewoon geannuleerd of aangepast moeten kunnen worden aangezien de bestelling pas maandag wordt opgepakt en uitgevoerd.

Pluspunten

Simpele site. Erg gemakkelijk. Super leuke ontwerpen. Zeer veel lieve reacties gekregen.

Pluspunten

Kaartjes zien er top uit, levering is ook super snel! Helemaal top geregeld!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.