Pluspunten

Goed meedenken, zelfs na de zoveelste vraag

Ga zo door!

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Reactie tijd via de chat was binnen 3 minuten!

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling en kwalitatief hoogstaande producten. Ik ben zéér tevreden!

Pluspunten

Goede kwailiteit van het kaartje ook met foto via de telefoon gemaakt, goede service bij foutje door ons zelf gemaakt op de kaart. Dit kon nog worden aangepast.

Er staat 2 proefkaartjes gratis maar hier moest ik wel voor betalen de 2e keer. Geen probleem maar meer ter info.

Pluspunten

Snelle levering, veel opties en goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen; vriendelijke attente medewerkers.

Pluspunten

Flexibel en meedenkend

Meer opmaak mogelijkheden voor aanpassing van de kaarten. Bv symobolen toevoegen en achterkant kaartje bewerken.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling...

Software om kaarten op te maken werkt soms wat omslachtig. Het wijzigen van tekst heeft meermaals tot irritatie geleid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en vriendelijk antwoord op vragen, mooie en goede kwaliteit kaartjes, snelle levering

Duidelijker aangeven dat de kaartjes beter in Chrome gemaakt kunnen worden, apart enveloppen bestellen was onduidelijk waar dat moest

Pluspunten

Prachtig kaartje

Jammer dat er envelop was in de juiste afmeting

Pluspunten

Fijne klantenservice waar ze echt met je meedenken en hun best doen om een passende oplossing te vinden voor eventuele vragen. Daarnaast leveren ze ook goede support bij het maken van de kaart als eventuele aanpassingen in eerste instantie niet lukken door beperkingen van het systeem (voor ons hebben ze meerdere onderdelen van de kaart aangepast zodat wij hem helemaal naar onze smaak konden maken!)

Twee aandachtspunten: - verzenden gaat altijd via DPD; voor de grote bestelling is dit top (vaste prijs, ongeacht de omvang) terwijl een proefkaart volgens mij net zo goed als brievenbuspost via de PostNL kan, anders wordt het bestellen van een proefkaart wel een erg dure aangelegenheid (5,95 verzendkosten voor een proefkaart van 2,20 strookt in mijn ogen niet helemaal) - Bij verzending van de kaarten waren de insteekkaarten met de tekst een beetje onhandig ingepakt waardoor de hoeken krom trokken; hier heeft het team van Tadaaz snel op gehandeld en wij hadden binnen no time nieuwe kaarten

Pluspunten

Prachtige kaarten, goede kwaliteit papier en kleuren zien er prachtig uit. Snelle levering (volgende werkdag).

Prijs, de kaarten zijn duur.

Pluspunten

makkelijk te maken kaartjes en snelle levering

Pluspunten

- Snelle levering - Lage prijs - Groot assortiment

- Duidelijk bij de kaarten vermelden dat deze zonder enveloppe worden geleverd. Pas bij het bestellen was dit voor ons duidelijk.

Pluspunten

Hele mooie originele kaartjes!! Snelle levering!! Vriendelijk geholpen!!

ga zo door!!

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bewerk programma, voldoende keuze en prettige communicatie.

Kaartjes gelijk in combinatie met envelop aanbieden niet apart. Is net even klantvriendelijker omdat je toch wel enveloppen besteld.

Pluspunten

Uitgebreid en uniek aanbod

Bij een proefdruk waarbij de naam in de kaart was geperforeerd, was niet helemaal netjes geperforeerd.

Pluspunten

Precies gekregen wat ik gemaakt had. En snelle levering

Pluspunten

makkelijke website, ruime keuze, snelle service

Pluspunten

Originele kaarten, snelle verzending

Verminder de verzendkosten bij hogere bestelbedragen.

Pluspunten

Snelle, goede levering. Nette prijs, mooie website

Proefkaartje kost geld, zou laagdrempelig zijn als dit gratis is

Pluspunten

Snelle levering, goed werkende website, makkelijke site om je kaartjes te ontwerpen. Goede kwaliteit. Zou er zeker nog een keer bestellen

Pluspunten

Mooie kaarten en uitgebreide keuzes. Het programma om zelf het kaartje aan te passen werkt heel erg goed. Het papier is van goede kwaliteit en hetgeen je op de website ziet komt overeen met wat je ook krijgt. Leuk dat er ook zoveel opties zijn voor doosjes en presentjes in dezelfde stijl als het kaartje. Prachtig!!

Onze kaartjes kwamen 1 dag later, dat kwam door het transport. Ze waren net niet op tijd bij het verzamelpunt om nog mee te kunnen waardoor het 1 dag langer werd. Bij sommige kaartjes is het jammer dat er erg krap de ruimte is om veel tekst op het kaartje kwijt te kunnen.

Pluspunten

veel keuze, de kaarten zijn zelf goed te maken, snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering proefdruk, ruime keuze en fijn dat je voorbeeld kan zien

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.