1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prachtig kaartje

Mijn man bestelde de kaartjes, iets ging niet goed met het opslaan. Waardoor er een verkeerde datum opstond. Hij heeft jullie gelijk gebeld, maar volgens jullie kon er niks meer aan gedaan worden. Waardoor wij ze nog een keer moesten bestellen.. Erg jammer!

Pluspunten

Prachtige kaartjes! Veel positieve reacties op gehad

Pluspunten

Na telefonische klacht over verkeerde enveloppen, werd direct aktie ondernomen. Vriendelijke telefoniste.

Cijfers in de kaart moeilijk aan te passen!

Pluspunten

Tadaaz is een fantastisch bedrijf. Ze hebben producten met stijl, leveren ontzettend snel en zijn zeer klantvriendelijk. Menig ander bedrijf kan een voorbeeld aan nemen aan de service van Tadaaz. Mijn dank is groot, ik kom zeker vaker terug!

Pluspunten

Mooie ontwerpen die eenvoudig te bewerken zijn, snelle levering, gratis proefdruk

2x verzendkosten moeten betalen als je de enveloppen eerder wilt ontvangen. Dit zou gewoon een keer moeten zijn zeker aangezien om het om best een groot bedrag gaat ten opzichte van de totale kosten (in mijn geval dan)

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

De prijs is aan de hoge kant

Pluspunten

Prachtig eindresultaat!

De ontwerpsite is nogal traag, je moet lang wachten tot je aangepaste versie in beeld komt. Wij hebben geen proefkaartje aangevraagd, maar zouden het wel op prijs hebben gesteld om in dat geval 1 extra kaartje gratis te hebben ontvangen bij onze eindbestelling.

Pluspunten

Goede prijs - kwaliteit verhouding, mooi assortiment en makkelijk bestelprogramma.

Per bestelproduct de zelf gekozen naam weergeven (er staat nu alleen een algemene naam en artikelnummer, terwijl de klant daarvoor wel een zelf gekozen naam kan invullen).

Pluspunten

Mooie qualiteit kaartjes, mooie kleuren en snelle levering. Top!

Pluspunten

Snelle levering/ hele goede kwaliteit

Pluspunten

Fijn om gratis proefdrukken te kunnen krijgen. Zelf opmaken van de kaart werkte fijn. Snelle levering.

De applicatie werkte traag soms, weet niet of dit aan pc of browser of applicatie lag.

Pluspunten

Mooi kwaliteit, prachtige kaarten geworden!

Pluspunten

Mooie kaarten, goede kwaliteit. Makkelijk te ontwerpen.

Mogelijkheid nabestelling te doen tegen zelfde prijs.

Pluspunten

Leuk en vernieuwend assortiment kaartjes

Ik kon mijn 2e gratis modelkaart niet gebruiken voor hetzelfde kaartje. Dit wilde we graag voor een 2e check na veranderingen. Goed om bij de kaart op de website te vermelden als er nog extra werk is om de kaartjes verzend klaar te maken.

Pluspunten

Makkelijk zelf te ontwerpen, duidelijke prijsopgave, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten. Pakket snel geleverd

Kaart nakijken op spelfouten en geen reclame op kaart. Jammer dat je moet betalen voor proefkaart.

Pluspunten

Super service! Hele mooie kaarten. Veel complimenten gehad. Goede prijs en kwaliteit. Helemaal tevreden. In 2014 geboortekaartjes besteld voor mijn dochter en in 2016 voor mijn zoon.

evt. wat meer mogelijkheden qua kleur. Nu meestal 2 a 3 kleuren mogelijk. Wij hebben nu al 2 kleuren gebruikt van 1 kaartje waardoor er nog 1 blauwe over blijft maar als het een meisje wordt, is dat geen mogelijkheid. Verder alles super!

Pluspunten

Goede kwaliteit, En super snelle levering. En veel leuke kaartjes.

De site werkt niet echt super als je het kaartje aan het bewerken bent. Of het loopt vast of hij is heel traag.

Pluspunten

Leuke prijzen voor de kaarten, snelle levering en leuke actie op de 9 maanden beurs! Wij zijn erg tevreden!

De enveloppen zijn daarentegen erg prijzig vind ik. En het was onduidelijk welke maten de kaart had, waardoor we ook niet konden zien welke enveloppen erbij hoorden.

Pluspunten

Snel en keurig verzorgd

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat we een proefkaartje konden ontvangen

Pluspunten

Heel snelle reactie op gestelde vragen.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.