Pluspunten

Mooi, precies zoals we hadden gedacht en gehoopt afgeleverd kaartje! Professioneel, en ruim binnen de afgesproken termijn.

Pluspunten

Snelle levering, prijs is goed

De automatische mailings. Ik heb stickers besteld, echter staat in de mailing of ik mijn bestelde kaarten wil beoordelen.

Pluspunten

Snelle levering overzichtelijke site

Tegemoetkoming verzending enveloppen vooraf ipv 2x verzendkosten

Pluspunten

heel goede service

ik heb een account aangemaakt op de NL site en wil beleverd worden in België, maar dat gaat om één of andere reden niet...

Pluspunten

Makkelijk kaarten zelf maken zonder dat je al te veel computervaardigheden nodig hebt

Pluspunten

- Snelle verwerking van bestelling - Snelle levering - Overzichtelijke website - Duidelijk op welke wijze de bestelling geplaatst kan worden - Vriendelijke telefoniste bij een vraag

- Zelf kleur kunnen bepalen bij alle kaarten

Pluspunten

Snelle levering, originele ontwerpen

Pluspunten

Snelle levering en tevreden over product

Pluspunten

Bijzondere situatie vergt schakelen en dat heeft Danielle meer dan goed ingeschat en onze behoefte ingevuld. Dank daarvoor !

Geen, heel tevreden.

Pluspunten

Snelle levering Leuke kaartjes Handig systeem wat betreft kaartje zelf maken Leuke prijs! Helemaal blij met ons kaartje!

Nvt

Pluspunten

Snelle en nette levering

Site verbeteren. Sneller kunnen schakelen bij maken van kaartje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Goede kwaliteit

Checken of er enveloppen bij de kaarten zitten

Pluspunten

Veel creatieve mogelijkheden en snelle levering!

Pluspunten

mooie kaartjes , duidelijke site

niet teveel enquêtes vragen, ik heb voor de proefversie al eentje ingevuld.

Pluspunten

Snelle nette serves

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke en originele producten, snelle levering, leuk verpakt... prima in orde allemaal!

Ik vond persoonlijk de kwaliteit van het drukwerk erg tegenvallen. Ik had het bestand op super kwaliteit aangeleverd, maar dit is helaas niet terug te zien in het drukwerk en dan vind ik de prijs/kwaliteit verhouding helaas niet ok.

Pluspunten

Mooie kaarten! Voldoet aan de verwachtingen en snelle levering. Ook contact met medewerkster ivm problemen op website was erg prettig; er werd echt meegedacht (wel jammer dat ik de kaart opnieuw moest ontwerpen; kostte veel tijd)

Jammer dat het niet meteen duidelijk is dat je vanuit de Belgische website niet in Nederland kunt laten bezorgen. Vanuit de Belgische site word je wel doorgestuurd naar een andere link, maar dan lukt het niet om het ontwerp mee te nemen, waardoor het opnieuw moet worden gemaakt: dit kost veel tijd.

Pluspunten

Alleen maar positief.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, makkelijk te ontwerpen op de laptop

Het ontwerpen van de kaart gaat niet met de iPad. Misschien een tip om daar eens naar te kijken.

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice. Goede prijs - kwaliteit verhouding

Spelfouten worden niet gecorrigeerd of besproken met klant. Verder was de weg naar het uiteindelijke kaartje een lange weg. Duurde even voordat ik eea doorhad hoe het werkte. Ook was het jammer dat, om de kaart nog eens te checken alvorens definitief opdracht te geven, weer alle stappen opnieuw moesten worden doorlopen en de kaart weer opnieuw moest worden opgeslagen. Dit was verwarrend en de vraag bleef of nu de juiste versie besteld was. Gelukkig een geslaagd product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering mooie kaartjes

het programma waarmee je kaartjes kunt maken zou nog wel iets meer mogelijkheden (bijv. met uitlijnen enz.) mogen hebben. Maar het is al een stuk beter dan de mogelijkheden van andere websites:)

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.