Pluspunten

Orginele kaarten

Vermeld erbij dat het een doe het zelf pakket is.

Pluspunten

Geleverde product zag er goed uit.

Goed nakijken of er voldoende kaarten zijn verzonden, nu hadden wij extra besteld dus was het geen issue, maar wel een aandachtspunt.

Pluspunten

Goede communicatie, makkelijke software om mee te werken, snelle afhandeling van bestelling, goede kwaliteit producten

Meer keuzemogelijkheden bij de afbeeldingen van kaartjes.

Pluspunten

Snelheid, communicatie, creatieviteit

Pluspunten

zeer snelle levering. binnen een dag in huis. product naar alle tevredenheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering Ruime keuze Goede kwaliteit

Opletten dat alle kaarten bedrukt zijn. Wij hebben 1 onbedrukte kaart ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, handige site makkelijk in gebruik om kaartjes en proefkaartjes te maken

Een klein kadootje of bedankje meesturen in de bestelling. Een kortingscode is leuk maar heb je niet zoveel aan, aangezien je meestal maar 1 keer zoveel kaartjes verstuurd. ( mijn geval een geboorte)

Pluspunten

Snelle service, makkelijk ontwerpen

Stuur een staaltje van bijpassende enveloppen mee met proefdruk, keuze kleur moeilijk vanaf beeldscherm

Pluspunten

Kaartjes snel geleverd!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaartje is makkelijk te maken. Snelle levering, de volgende werkdag al in huis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaartje

Moest betalen voor proefdruk Moest extra betalen voor enveloppen (30 euro) die ook nog eens niet passend waren.. Toen ik belde zeide ze niks aan te doen..we hebben geen passende maat daarom krijgen jullie een formaat groter (gek want ons kaartje past precies in een normale envelop) moest de enveloppen terug sturen heb ik netjes gedaan maar nog geen geld terug gehad. En op zoek gaan naar andere enveloppen beetje vreemd en jammer.

Pluspunten

100 kaartjes en envelopjes gewonnen op de 9maandenbeurs. Ik werd erg vriendelijk geholpen aan de telefoon en bij het inzenden van suggesties, heb ik snel reactie terug gehad. De kaartjes heb ik snel ontvangen en deze waren netjes en goed verpakt. Ook veel leuke reacties van anderen gehad over het kaartje! Ik ben helemaal tevreden!!

De kaartjes moesten nog gevouwen worden, dit was meer een luxeprobleem! Ik heb er geen last aan ondervonden

Pluspunten

Geen standaard kaartjes

Afwerking van de kaartjes kan wellicht netter (scheurrandjes zie ik bij andere kaartjes nooit)

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Kaartje was precies zoals we het besteld hebben. Mooi stevig karton en stevige enveloppen.

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

- Originele kaartjes - Nette levering - Fijn programma voor het bewerken vh kaartje

- enveloppen eerder kunnen bestellen zonder extra kosten (verzendkosten) - meer kunnen bewerken van de originele kaartjes, bijv.achtergrond kleur.

Pluspunten

Mooie kaart em vlotte levering

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.