Pluspunten

Prachtig maatwerk! Superleuke shop.

Pluspunten

Originele kaartjes.

Opsturen van proefkaartje liep vertraging op, gelukkig na bellen, meteen een andere opgestuurd.

Pluspunten

Snel geleverd, super mooi eind resultaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi design kaarten die net wat anders zijn dan andere sites! En niet enorm duur.

In de editor had ik bepaalde tekst in een andere kleur gezet. Dit is helaas niet zo geprint.

Pluspunten

Zeer persoonlijke service! Bij het bestellen van de kaartjes, ging er iets mis met de tekst. Er werd meteen contact opgenomen en geregeld dat de kaartjes alsnog zsm kwamen. 1 aanspreekpunt met die ik op een direct telefoonnummer kon bereiken, was ook erg prettig!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorging en snel antwoord op vragen

Slechte website.

Pluspunten

- mooie kaarten, goede diversiteit - snelle service - fijne 3D vertoning

- ik heb een tijdje gestoeid met de layout. Bij mijn kaart zat er een hartje in het midden tussen onze namen. Het hartje versprong niet goed mee. - duurt vrij lang voordat hij de kaart geopend heeft

Pluspunten

Leuke ideetjes. Duidelijke site om zelf kaarten te maken Snelle levering

Foto een maal ge-upload niet meer te verwijderen? Ik kan het nergens vinden. Reeds ingetikte tekst niet doormiddel van copy/paste te verplaatsen, dit is lastig als je je ontwerp wilt veranderen. Alles moet je opnieuw intikken.

Pluspunten

Mooie kaartjes, sneller levering!

Pluspunten

klantvriendelijk, mooie kaartjes

Doordat alles snel wordt gedrukt (positief!), is er geen tijd meer om iets te herstellen, ook als je binnen een half uur een verzoek met email verstuurt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- mooie kwaliteit kaarten - originele kaarten - goed bereikbaar via mail - heldere, aantrekkelijke website - op tijd qua levering - prettig dat je enveloppen erbij kunt bestellen en kunt kiezen welke opties passend zijn.

- de mogelijkheid bieden om niet binnen de huidige formats te werken - aangeven dat sommige kaarten zelf nog werk vereisen - BTW al meerekenen in prijs en niet achteraf - Niet per set, maar aantal kaarten prijs afrekenen - onderscheid aangeven bij bestelling onder welke naam je het hebt opgeslagen en niet in code - na melding dat niet alle velden zijn ingevuld, toch kunnen opslaan/bestellen

Verduidelijking van uitleg kaart opbouw + ondersteuning.

Pluspunten

Prima service, leuke artikelen, alles op tijd en netjes geleverd.

Pluspunten

leuke aparte kaarten, goede service, klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs - kwaliteit verhouding

Pluspunten

Top kwaliteit kaartjes! Er werd meegedacht door medewerkers over mogelijkheden.

Website kan iets overzichtelijker, mn de zoekfunctie.

Pluspunten

Snelle levering en hele mooie kaarten! Wij kregen ontzettend veel positieve reacties!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen, leuk aanbod aan kaarten

prijs enveloppen komt nog bij de kaartprijs en dit wordt pas laat genoemd. software om kaarten te bewerken werkt niet optimaal, met name de uitlijning van tekst is lastig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel eenvoudig

scherpheid van de letters invoegen van extra foto's

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Contact verloopt goed bij vragen, er wordt snel gehandeld bij een probleem en er worden goede oplossingen geboden. Bestelling is snel en netjes in huis. Ik ben heel erg tevreden over de enorm goede service die geleverd is.

de kaarten die als voorbeeld op de site staan zijn heel moeilijk te wijzigen in een "eigen"ontwerp. ik miste uitnodigingen voor een kinderverjaardag, deze was wel te maken met een voorbeeld maar als er voorbeelden op hadden gestaan was dit makkelijker geweest en denk ik dat ook meer mensen kaarten zullen bestellen als het kant en klaar te vinden is.

Pluspunten

Mooie collectie en genoeg keuze

Geen tips of verbeterpunten

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.