Pluspunten

Gratis proefdruk thuis gestuurd Snelle levering Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding Drukkosten zijn verwerkt in stukprijs Originele kaarten Prettige website en het personaliseren van kaarten is eenvoudig

Blijf onderscheiden met het aanbod aan kaarten Ga zo door!

Pluspunten

Ik was zeer positief verrast over de persoonlijke service en het persoonlijke klantencontact.

Misschien op de persoonlijke site even de bestelstatus van de kaartjes. Ik kon niet achterhalen of ze verstuurd waren.

Pluspunten

Goede ervaring. Snel levering. Zeer behulpzaam bedrijf

Pluspunten

Goede kwaliteit en goede service!

Pluspunten

originele kaarten, prima prijs, mooie kwaliteit papier, snelle levering

tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid krijgen meer voorbeeldkaarten te bestellen.

Pluspunten

Unieke en originele kaarten. Snelle levering!

Pluspunten

mooie kaarten, origineel met een vintage gevoel. Gratis proefdrukken Makkelijk te bewerken, aan te passen en op te slaan. snelle levering

Pluspunten

Goede, snelle service en snel antwoord op je vragen!

Meer keus in lettertype

Pluspunten

Pluspunten

Originele kaarten en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen via de chat en daarna via de mail. Bestellen gaat gemakkelijk. Snelle service. Mooie kaartjes.

Beter aangeven dat er geen enveloppen bij zitten. Als je besteld hebt zou het fijn zijn als er een indicatie bij zou staan hoe lang het duurt voor de kaartjes klaar zijn.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, ten aller tijden kaartje aan Kunnen passen.

Als je de kaarten wilt afrekenen zou het handig zijn als je er bijpassende enveloppen bij zou kunnen kopen. Nu moet je zelf de enveloppen er bij zoeken die erbij horen. Misschien dat het handiger is als jullie een suggestie voor enveloppen erbij geven.

Pluspunten

Snelle levering Prachtige sluitzegels

Niets op aan te merken

Pluspunten

Ontwerp is uniek! Nergens anders gezien. Prijs/kwaliteit verhouding is goed

Pakket werd bij de buurman geleverd die vervolgend de hele week niet thuis was. Niet zo handig als je de uitnodigingen snel nodig hebt. Gelukkig is het goed gekomen :-) Jammer dat de enveloppen net niet lekker passen bij de uitnodiging. De envelop is net wat te groot, maar een kleinere envelop was niet mogelijk.

Pluspunten

Mooie, originele kaarten, prima proefexemplaren, snelle levering

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het is een mooi stevig kaartje van mooie kwaliteit

Het voorbeeld dat ik eerst heb aangevraagd is qua kleur totaal afwijkend van de kaartjes die ik thuisgestuurd heb gekregen. Heel erg jammer omdat juist de kleur mooi was op het voorbeeld en toen ik de kaartjes ging bestellen kreeg ik kaartjes met een fletse kleur die lang niet zo mooi waren als het voorbeeld. Erg jammer en voor mij een rede om geen kaartjes meer te bestellen via deze site en ook niet aan anderen aan te raden.

Pluspunten

Het eindresultaat van de kaart was boven is boven mijn verwachtingen. De kwaliteit van de kaart is goed. De levertijd is top!!

Geen! Tadaaz heeft een goede dienstverlening geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kaart, goed geholpen aan de telefoon

Via website geen keuze in kleur bij kaart Hip design. Met productnr via google de kaart gevonden. (roze) bij wachtwoord opnieuw aanvragen moet ik oude invoeren terwijl ik die juist vergeten was.

Pluspunten

Mooie kaartjes snelle levering!

Laat het de klanten weten als de kaartjes in productie zijn. Of een richtlijn wanneer de kaartjes geleverd worden. Zat nu te wachten op een mail op bevestiging dat de kaartjes gemaakt werden.

Pluspunten

Gratis proefdruk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn was dat bepaalde dingen op het kaartje veranderd konden worden, zodat het net wat persoonlijker is. kwaliteit ook goed!!

Jammer dat de kaartjes laat werden bezorgt daarom hadden de mensen ze voor pinksterweekend niet. Ik zou ze voor 12 uur bij de klanten afgeven zodat die ze dezelfde dag nog weg kunnen sturen

Pluspunten

What you see is what you get! Snelle levering

Aanpassen van lettertype gaat langzaam, kan kaart niet opslaan als concept.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.