Pluspunten

Super mooie kaartjes, zeer tevreden!!! Kaartjes gemaakt, binnen 3 dagen geleverd (zat weekend tussen) Goed beschermd verpakt. Goed betaalbaar.

Evt. meerdere mogelijkheden om foto's te bewerken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke, originele geboortekaartjes Gunstig geprijsd Leuke beurs korting a 30,- kunnen gebruiken

Website loopt telkens vast Ontwerp tool is niet gebruiksvriendelijk Moeilijk telefonisch bereikbaar Trage klachten afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Ook toen de kaarten met een verkeerde geboortedatum waren binnen gekomen. Aardig en meedenkende medewerkster van de servicedesk!

De website: wanneer je een concept onder een naam opslaat en je wilt deze daarna bestellen zie je die naam nergens terug. Alleen de productnaam. je weet dan niet zeker of je je concept goed besteld hebt.

Pluspunten

Snel Zelf ontwerpen van het kaartje, geen tussenpersoon nodig

Beter passende enveloppen. Deze waren nu te groot voir het kaartje.

Pluspunten

Snelle service en mooie kwaliteit voor een uitstekende prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaartjes zijn snel bezorgd. Ook erg fijn dat je meerdere proefdrukken kunt ontvangen voordat men de keuze maakt.

Als je eenmaal het kaartje hebt besteld kan je niet goed terugzien welke je besteld hebt. Het lijkt dan of je de oude versie hebt besteld. Brengt verwarring met zich mee. Misschien ook leuk dat mensen van lettertype kunnen veranderen of kleur letters.

Pluspunten

Een erg leuke website met veel verschillende soorten kaartjes! Wij hebben hier onze trouwkaartjes laten drukken en na meerdere malen een (gratis) proefdruk gekregen te hebben zijn we heel erg blij met het mooie eindresultaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten

Online invullen van tekst erg lastig en bewerkelijk. Bij bestellen proefdruk 2 versies gekregen die niet de uiteindelijke waren waardoor extra vertraging. Wel goed opgelost uiteindelijk.

Pluspunten

Veel verschillende kaarten! Voor ieder wat wils!

Pluspunten

Snelle levering, prettig gebruiksgemak. Zelfs mijn nieuwe enveloppen waren er snel!

De exacte maten van de kaart weergeven op de site en misschien nog wat meer bewerkingsopties.

Pluspunten

Snel en makkelijk, mooie kwaliteit

Meer lettertypes, icoontjes(bv envelopje)

Pluspunten

correctheid,probleemoplossend

geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit, op vragen gelijk antwoord terug van klantenservice!!

Pluspunten

Goed en duidelijke website, snelle levering en snelle reactie als er om informatie gevraagd wordt.

Ik zou graag mijn grmaakte kaart terug willen zien in mijn bestelling en niet de voorbeeldkaart. Dit wekte bij mij verwarring op.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit

Mischien kan er aangegeven worden of de foto van goede kwaliteit is dat heb ik wel al eens gezien bij het maken van een fotoboek

Pluspunten

Mooie kwaliteit (ook de foto!) Snelle levering Veel mogelijkheden om het kaartje persoonlijk te maken (lettertype, kleur, lay-out vd tekst)

Duidelijke vermelding dat de bestelling zonder (!) enveloppen is

Pluspunten

zeer mooie kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie collectie aan geboortekaartjes

Onduidelijk dat de enveloppen niet inbegrepen waren bij bestelling. Dit leidde tot extra kosten. Beter aangeven op de website (iets als melding / waarschuwing "let op" ... enz.)

Pluspunten

Erg veel variatie in uitnodigingen en originele kaarten en teksten! Zeer klantvriendelijk!

Niet alle tekst of tekstvakken zijn gemakkelijk zelf aan te passen. Het opslaan gaat niet altijd even snel en goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Printversie van kaartje is een optie (daarmee men kan zien wat men besteld heeft)

Volgen van verzendstatus niet waarneembaar!!

Pluspunten

Mooie kaarten, genoeg keuze, snelle service.

Jammer dat de kaart niet ook in mat te bestellen is. Wij hadden slechts de proefdruk besteld en die kwam in een enorme doos aan. Dit had van mij ook gewoon in een envelop door de brievenbus gekund

Pluspunten

Leuk kaartje, veel aanbod. Makkelijk zelf te ontwerpen, en tussentijdse versies op te slaan

Herhaaldelijk verzoek om cookies Bij de bestelling is geen link te zien naar het definitief bestelde kaartje, maar naar het basis ontwerp. Dit is verwarrend.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.