1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie kwaliteit kaart

Zeer slecht dat er niet word vermeld dat er geen envelop bij de kaart zit! Misschien handig als je je bestelling wil afronden dat dit nog even aangehaald word. Ik vond het erg teleurstellend dat ik bij afleveren ontdekte dat ze apart besteld moesten worden. Bij de geboorte van mijn vorige zoontje kaarten besteld bij geboortekaartjes.nl, bestelling compleet met envelop, leuke felicitaties en attenties bij hun ontvangen. Dit was dus echt een domper, ik zal niet meer bij jullie bestellen!

Pluspunten

Goede kleuren t.o.v. van de site mooie kwaliteit papier veel keus

De bezorger had het pakket bij ons in de carport gezet, volgens mij is dit niet de bedoeling. We hebben het pakket bij toeval gevonden maar toch iets om over na te denken

Pluspunten

Mooi, snel, keurig geleverd, fijne website om kaarten te bewerken, scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Meer soorten etiketten en sluitzegels, die ook bij de kaartjes passen.

Pluspunten

Mooie kaart met mooie en duidelijke kleuren/foto! Snelle en correcte levering. Erg goed geregeld!

Mogelijkheid van meerdere lettertype.

Pluspunten

Zeer snelle levering en voor een mooie prijs.

Pluspunten

Super mooie kaart, snel geleverd, goede service! Echt een aanrader!

Pluspunten

Geweldig mooie kaarten ontworpen naar eigen idee en indeling. Heel fijn dat er eerst een proef exemplaar verstuurd wordt.

Pluspunten

Snelle levering Netjes Goed materiaal

afbeeldingen zijn een beetje korrelig

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

duidelijk, twee keer proefdrukken gratis ontvangen, snelle levering, leukekaarten

geen

Pluspunten

Ik was zeer tevreden over de kaarten. Bij de het aanvragen van een voorbeeld was ik al gelijk verkocht. Ik had meerdere sites bezocht en vond het allemaal best prijzig. Toen kwam ik bij tadaaz en vielen de prijzen erg mee. Ik had de kaarten ook niet zo snel thuis verwacht. Erg bedankt daar voor!. Ik ben erg blij en zal de volgende keer ook zeker op jullie site kijken voor eventuele andere kaarten.

Ik heb geen verbeterpunten.. de site zelf is ook super makkelijk en fijn opgebouwd.

Pluspunten

lekker snel en precies wat ik van het product verwacht had!

n.v.t.

Pluspunten

Snelle afhandeling, kaartjes van mooie stevige kwaliteit, gebruiksvriendelijke website.

Het zou fijn zijn als het duidelijker is welke enveloppen wel/niet passen. Er wordt nu een aanbeveling gedaan bij het uitkiezen van de kaartjes, maar dat zijn niet alle opties. Ik zou graag een knop willen hebben. "Zie hier alle beschikbare enveloppen".

Pluspunten

kwaliteit en snelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, leuke kaarten

Twee kaarten die hetzelfde waren behalve voor de tekst werden los van elkaar afgerekend. Koste mij dus aanzienlijk meer per kaart dan ik had verwacht.

Pluspunten

- duidelijke website - snelle levering - goede service via chat

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering en snelle reactie bij vragen. Algeheel positieve ervaring.

Nvt

Pluspunten

Prima service, klantvriendelijk en mooie kaartjes!

Pluspunten

Prima, tijdige levering Overzichtelijke site

Kaartjes passen net niet in de enveloppen 25 kaartjes bleken in totaal goedkoper dan 17 <- vreemd prijsverloop

Pluspunten

Veel keuze aan kaarten, snelle service en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en fijn om gratis proefdrukken te ontvangen!

Site vind ik niet heel overzichtelijk en vooral bij concepten.

Pluspunten

Super mooie communie kaarten besteld! En ze zijn precies zoals de afbeelding! En wat een supersnelle levering binnen 2 dagen in huis

Geen !

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs.

Pluspunten

Uniek en aparte geboortekaarten. Snelle levering.

Nvt

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.