Leuk kadoo

Origineel kadoo idee om iemand als peetouder te vragen, houder waar de spullen in komen te staan is goed stevig. Ziet er super leuk uit.

Netjes afgewerkt. Snel bezorgd. Kaartjes zagen er erg goed uit.

Prachtig!

Erg tevreden over het resultaat en kwaliteit. Ga zeker in de toekomst nog eens bestellen

Echt een super website met mooie kaarten voor iedere gelegenheid. Service en kwaliteit zijn super Levering netjes en goed zoals op de website beschreven staat

Geweldig!

Vriendelijke contact, snelle levering ook.

Super mooie kwaliteit en snel geleverd!! Een echte aanrader :)

Top snel service!

Top! Mooie sleutelhanger, en vlotte levering!

Zeer tevreden! Mooie sleutelhanger, en snelle levering!

Fijn

Snel geleverde naamkaartjes van prachtige kwaliteit

Zeer tevreden over de bestelde naamkaartjes!

Mooi! Kwaliteit! En snelle service

Mooie stickers, niet prijzig en kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Volgende dag werden de kaarten al bezorgd en de kwaliteit is mooi.

Snel ontvangen!! Heel mooi!!!

Super mooie kaartjes!

Erg tevreden over het resultaat

Mooie cadeautjes die snel in huis waren!

De cadeautjes die wij besteld hebben, zijn goed ontvangen door onze gasten. Heel leuk, kleine Nutellaatjes met onze namen.

Snelle en fijne levering Goede klantenservice, was een klein foutje gemaakt bij bestelling die we pas paar maanden later zagen met het in elkaar zetten Meteen recht gezet. Top!

Snelle levering, goede kwaliteit, klantenservice ook goed.

Kaarten zien er prachtig uit, kwaliteit is heel goed en de levering was erg vlot. Klantenservice is aardig en reageert heel snel, denken mee. Aanrader!!

Leuk cadeautje goede service

Leuk bloemetje gekocht met ingegraveerde tekst. Deze was in eerste instantie wat dun waardoor je het slecht kon lezen maar dit werd netjes gecorrigeerd door de klantenservice

Heel mooi geworden!

Koektrommel met foto’s besteld. Ziet er super mooi uit!

Een hele fijne service. Super mooie kaartjes.

Erg goede kwaliteit en behulpzaam contact

Ik heb voor mijn 21 diner menukaarten besteld. Ik had hier toen wat vragen over en ben daarvoor erg goed geholpen. Snelle reacties en duidelijk advies. De ontwerpen zijn erg mooi en het aanpassen gaat makkelijk. De kaarten zijn precies zoals ik wilde binnen gekomen. Kortom ik ben erg tevreden en zal dit zeker aanraden.

Super mooi

Snelle levering. Duidelijke site. Product ziet er ook uit zoals wordt afgebeeld. Keurig verpakt. Ik heel blij. Nu kijken wat de jarige ervan vindt

Matig

De bedrukking was prima in orde en mooi, alleen de gaatjes waar de draad doorheen gaat hebben het koffertje wel wat beschadigd. Ik zou daar bij het maken van de gaatjes beter op letten.

Snelle en goede levering

Kwaliteit van de bestelde gepersonaliseerde stickers is erg goed en het werd al na 2 dagen geleverd.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.