Snel bezorgd en precies wat ik zocht, zeer tevreden!!

Besteld en snel bezorgd, zag eruit zoals op foto ook kwaliteit was goed! Zeer tevreden!!

Mooi product

Ik had vast de traktatie zakjes voor bij het geboorte kaartje besteld. Heel mooi geworden en goed materiaal.

Een proef kaartje besteld en later de trouwkaarten laten bedrukken. Super mooie kaartjes en erg snelle levering!

Mooie kaart

Mooie kaart, blij met deze keuze. Jammer dat er alleen korting is wanneer je dezelfde kaarten besteld en niet meerdere versies van een kaart ivm trouwen (daggasten, receptiegasten, avondgasten)

Originele kaartjes, snelle levering

Wij waren op zoek naar originele geboorte kaartjes en hebben deze bij Tadaaz gevonden. Super gave collectie, kaartjes zijn helemaal aan te passen naar wens. Proefdruk was snel binnen en ook onze bestelling was binnen 2 dagen bezorgd. Wij raden Tadaaz bij iedereen aan!

Ik ben zo blij met dit bedrijf, zo snel en goedekwaliteit geleverd wauw. Dit is echt een aanrader. Top service.

Wat een mooi cadeau!

Lang gezocht naar een passend cadeau voor iemand en helemaal geslaagd op Tadaaz.nl! Ze hebben erg mooie dingen voor goede prijzen. Ik kon het cadeau gemakkelijk personaliseren en het werd snel bezorgd. Hier kom ik zeker terug!

Veel geld voor weinig

Bestellen ging makkelijk en de levering was erg snel. Bij het openen van de verpakking toch wel enigszins teleurgesteld. Er zaten wikkels in, blokbodemzakjes en splitpennen. Dat was het. Nadat je de zakjes hebt gevuld met wat je dan ook wilt trakteren, moet je dus eerst nog zelf eerst alles invouwen (zodat je zeker weet dat het zakje op de bodem staat en het zakje vervolgens aan de bovenzijde niet boven de wikkel uit komt) en dan moet je zelf nog een gat maken in de zakjes, waar de splitpen dan doorheen moet. Voor zoveel geld zal je mogen verwachten dat dat voorbereid is. Ik vind het teveel geld voor wat je krijgt. Het was dus 1x maar nooit meer

Goede en duidelijke website, mooi drukwerk, snelle levering en goede service!

Ziet er mooi uit

Kwam netjes verpakt aan ziet er goed uit .Een mooi maatje voor aan een bedankje

Met mijn vraag werd meegedacht en ik kreeg een duidelijk antwoord

Ik kreeg goed antwoord op mijn vraag mbt levering

Leuke kaarten, snelle verzending

Leuke kaarten en snelle verzending. We hadden niet door dat we de kaarten nog in elkaar moesten zetten, omdat de 3-delige proefkaart wel al volledig in elkaar gezet was.

Goede ervaring, alleen jammer dat je voor een proefdruk moet betalen of dat het niet in mindering wordt gebracht op je order waarde. Betaalde 1x 2,50 en de week erop 5,00 voor een proefdruk. Dat vind ik minder klantvriendelijk. Maar omdat de kwaliteit van de kaart en de druk zo mooi was heb ik alle trouwkaarten besteld! Kwaliteit is uitermate goed, goed verpakt en snel binnen!

Boven verwachting!

Wij hebben hier onze 3D verhuiskaarten huisjes besteld. We wilde een originele verhuiskaart en zij bieden kaarten die je tot een echt huisje kunt vouwen. Het kost wat maar dan heb je wel iets heel unieks. Je verhuist ook niet elk jaar dus dan moet dat een keer kunnen. Via de site kun je gemakkelijk foto's en teksten toevoegen aan het ontwerp en heb je ruime keuze aan lettertypes om het zo naar eigen wens te personaliseren. Ook kun je het ontwerp tussentijds opslaan om er later weer verder mee te gaan. Je hebt de keuze ook uit meerdere enveloppen en e.v.t. ook een leuke sluitstickers voor op de envelop. De bestelling was al binnen een paar dagen binnen en het resultaat was boven verwachting. De kaarten zijn van dik karton en het huisje is groter dan verwacht. De kwaliteit van de geprinte foto en teksten zijn scherp. We verwachten nu veel leuke reacties van iedereen die hem gaat ontvangen! Heel erg bedankt, echt een aanrader!

Zo als het staat afgebeeld

Je krijgt je product zo als het is afgebeeld. Ziet er leuk uit. Heeft onze dochter straks een mooie traktatie te geven met de geboorte van haar zusje.

Snelle reactie, producten zien er heel mooi uit. De levering was snel. Zeer tevreden!

Snel en verzorgd

Kaartjes worden snel en leuk verzorgd toegestuurd.

Prachtige geboortekaartjes ontvangen in top speed!

Prachtige geboortekaartjes ontvangen, heb ze een paar weken eerder ontworpen en op een gegeven moment in de middag/begin avond bijgewerkt. Was enorm verbaasd toen ik ze de volgende ochtend al bezorgd kreeg! Geweldige service, heel blij mee. Zou hier zo opnieuw bestellen.

Goede kwaliteit en heel snel verstuurd!

Mooie kaartjes, snelle levering

Pluspunten: + het programma om het kaartje aan te passen naar mijn wensen werkt eenvoudig. + mooie kaartjes voor goede prijs + snelle verzending en duidelijke communicatie over verzending. - 2 kaartjes (van de 70) waren niet helemaal goed gedrukt en zat er een streep door het goudfolie. (Hier verder ook geen contact over gehad met Tadaaz, omdat ik 2 van de 70 een verwaasloosbaar iets vond).

Betrokken en verrassende persoonlijke service

Wij zijn enthousiast over het ontwerp, de levering en de leuke extra’s die deze organisatie biedt!

Prima service mooie kwaliteit

Snelle service en mooie kwaliteit.

Behulpzaam, meedenkend en pro-actief

Er ging iets mis bij PostNL. Na één mailtje met Tadaaz was het snel opgelost. Erg blij dat het allemaal snel was opgelost en erg blij met m'n bestelling!

Zeer professionele hulp bij bestelling

Door moeilijkheden bij de bestelling via de site kregen wij telefonisch hulp en werd alles per direct geregeld. De medewerkster was zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Snel verzonden, prima producten, 1 slinger was niet goed, zat een foutje in en dat heb ik gefotografeerd en gemeld, netjes te woord gestaan en geld terug gekregen.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.