mooie button

Fijn dat jullie zoveel mogelijkheden hebben een eigen button te ontwerpen.

Mooie kwaliteit label

Snelle levering en mooi bedrukt label!

Prachtige gepersonaliseerde geboortekaartjes

Van het ontvangen van de proefdrukken tot je uiteindelijke bestelling is een groot feestje! De details, de mogelijkheden, hierdoor kan je je kaartje helemaal kloppend maken.

Bellenblaas besteld met foto van ons zoontje als traktatie.

Snelle en nette levering. Mooie kwaliteit foto’s. Helemaal tevreden!

Mooi resultaat en snel en netjes geleverd

Ik ben blij!

Heb een mooie en originele kaart kunnen maken! Kwaliteit prachtig en ontwerp tof!

Mooi kaartje goede service

Het kaartje zelf was heel mooi alleen was ik de geboortedatum vergeten want was nog wat warrig na de bevalling en dat is helaas niet opgemerkt door jullie. Maar jullie hebben gratis nieuwe kaartjes verstuurd wat ik zeer waardeer. Heel erg bedankt.

Veel keuze in kaartjes, Kaartjes zijn te bewerken om.ze te personaliseren. Dit gaat via de site en dit programma werkt niet helemaal soepel. Dit was het enige mindere puntje. Test afdruk netjes de vgende dag binnen. Daar worst veel aandacht aan besteed. Kaartjes ook netjes de.vgende dag binnen. Daar zat zelfs nog een leuke attentie bij. Wij waren superblij met het resultaat en de service.

Goede kwaliteit en snelle service

Leuke originele tippitent als geboortekaartje gebruikt. Veel leuke reacties gehad op de vrolijke kaartjes van Tadaaz. Bedankt voor deze mooie blijvende herinnering voor het bekendmaken van de geboorte van onze zoon. :)

Prijs kwaliteit top.

Prachtige kwaliteit en supersnel geleverd.

Tevreden

Topservice!

Heel snel binnen en precies wat ik in mijn hoofd had! Mijn geboortekaartje van onze dochter is hierdoor gered :)

Super snelle levering

Hele mooie geboortekaartjes

Makkelijke site met veel keuze. Makkelijk in gebruik

Super mooie kwaliteit en snelle levering

Ik heb communie kaarten laten maken en na een proefdruk en aanpassing de bestelling geplaatst. En de kaarten zijn super mooi geworden en ook nog snel geleverd!

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Prachtige kaartjes, snel geleverd

We konden prachtige geboortekaartjes ontwerpen in hun interne website omgeving, en hebben na 2 proefdrukken uiteindelijk de echte kaartjes besteld. Die waren meteen de volgende dag bezorgd, zodat we ze snel op de post konden doen. Prachtig gedrukt en we zijn helemaal blij!

Goed en verzorgd

Mooi en verzorgd

Leuke items, makkelijk te bestellen en snelle levering

Amazing result

The save the date was of a very good quality and the service was quick and professional

Goed geregeld

Na aanleiding van mijn vorige revieuw, hebben ze contact opgenomen. Ze hebben mijn aankoopbedrag teruggestort omdat idd een drukfout was. Ze hebben ook gevraagd of ze een ander oplossing konden bieden. Bedankt voor alle:)

Uitstekend!

Wat maken ze toch mooie naamkaartjes! In 1 woord geweldig!

Eerste keer was de levering scheef bedrukt, toen kreeg ik al snel een mail en hebben ze netjes en heel snel mijn levering vervangen door nieuwe exemplaren. Super blij met deze snelle en goede service.

Snelle bezorging

Absoluut geweldig!

Zelf mijn kaarten voor de bruiloft ontworpen! Top programma om te bewerken! Wij zijn ontzettend blij met het fantastisch mooi ontwerp, eerst een proefdruk laten maken, beetje bijschaven en alles was perfect! Super kwaliteit en snelle levering. Een echte aanrader voor iedereen! Onze gasten geven alleen maar complimenten over de kaartjes.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.