Zorgvuldig en mooie kwaliteit!

Wat fijn dat jullie de kaart ook nog wat bewerkt hebben zodat de zwart/ wit kleuren van de fotos allemaal gelijk zijn! We zijn erg blij met het resultaat!!

Super originele geboortekaartjes voor een betaalbare prijs.

Leuke kaartjes

We hebben geboortekaartjes bij jullie besteld. De mogelijkheden zijn gigantisch en jullie hebben erg mooie voorbeelden. Enig minpuntje is dat jullie de kaartjes niet controleren voordat jullie ze drukken. We hadden door onze eigen schuld en typfoutje in de kaart. Was een mooie extra service geweest als jullie dit hadden gecheckt...al begrijp ik ook dat dat een flinke klus is voor jullie personeel.

Top en heel vlot!

Geweldig! Super snel labeltjes gedrukt met een foto erop. Top kwaliteit en heel makkelijk kunnen ontwerpen.

Prima kwaliteit

Jammer dat je de touwtjes er zelf nog omheen moet strikken haha :D Niet goedkoop maar kaartje is top

Super mooie kaarten, top geregeld

Makkelijk systeem om kaarten te maken, ze zien er prachtig uit.

Fantastisch!!!

We hebben voor onze zoon Jelle geboortekaartjes besteld. Bij de proefversie waren we al erg enthousiast over de kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bij de bestelling waren we vergeten om de kortingscode in te voeren die we hadden ontvangen bij de proefversie. Na een mail hierover naar Tadaaz was de korting al snel geregeld. Helemaal top en bedankt voor jullie mooie en persoonlijke aandacht en werk.

Snelle levering mooie geboorte kaartjes !

Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Geboortekaartjes besteld voor onze dochter. De kaartjes zijn werkelijk prachtig. Snelle levering en mooie afwerking. En een leuk cadeautje erbij.

Etiket scheef geplakt en bubbels onder etiket

Véél te duur voor wat er geboden wordt

Na een foutje in de kaart heeft tadaaz mij hier perfect mee geholpen. En had ik de volgende dag mijn nieuwe kaartjes in huis Top service.

Wat een mooi kaartje! Precies zoals we in gedachten hadden!

Kaartjes waren er snel, veel keuze en fijn dat je gratis proefdruk kon krijgen.

Vriendelijk personeel en goede service

Top ervaring gehad en zou zeker aanbevelen. Vriendelijk en goede service bij het beantwoorden van mijn vragen.

Mooie kaart

Wij zijn blij een mooie, simpele kaart te hebben gevonden in een lastig, overprikkelend, commercieel aanbod/ Uitnodiging voor onze bruiloft.

Fijne communicatie en snelle reactie.

Ik had wat vragen waar vrijwel meteen op werd gereageerd door een vriendelijke medewerkster. Waar iets niet mogelijk was werden alternatieven geboden. Onze geboorte kaartjes zijn super mooi geworden en werden snel verzonden!

Perfect: op tijd, volledig en netjes ingepakt

Het design van de ronde stickers met onze eigen tekst zag er mooi uit en precies zoals op de website. Alles kwam ook snel aan. Fijne ervaring en zal weer bij tadaaz bestellen.

Erg duur voor extreem klein geboortebord

Het geboortebord was extreem klein voor dat geld. Helaas zelf niet goed opgelet dat de maten die op de site staan nog door 2en gaat. Dit is op andere sites niet het geval. Kleur was ook heel anders in het echt dan op de foto

Super! Heel Tevreden over het eindresultaat

Leuke en lekkere traktatie voor uit te delen op het kdv door grote zus!

Gepersonaliseerde koffer slechte kwaliteit

Ik heb 2 koffertjes bestel heel erg mooi bedrukt super blij mee maar de kwaliteit van de koffertjes ten opzichte van de prijs zeer slecht de eerste uur was het handvat al kapot de 2de dag laat het stiksel los en valt hij nu al uit elkaar... Bedrukking is super mooi maar je moet ze in de kast laten staan.

Super kwaliteit en snelle levering

Goede overzichtelijke site, mooie produkten en erg snel in huis.

Alles was perfect, behalve het bewerkingsprogramma

Alles is goed gedaan, de proefdruk ook was zeer behulpzaam in het bepalen van de juiste kleuren alleen vond ik het bewerkingsprogramma soms erg slecht werken. Het slepen van tekst of elementen lukt soms niet, je moet dan heel vaak het formaat veranderen en het op verschillende manieren aanklikken voordat het wel lukt. Als dit wordt verbeterd dan zal het proces veel sneller gaan. Ook als je klaar bent met bewerken dan is het ‘voorbeeld’ te erg uitvergroot en vast aan de linkerkant van het beeld. Ik kan niet uitzoomen of slepen dus het eindresultaat is eigenlijk nooit helemaal goed te zien. Ook een belangrijk punt wat moet worden aangepast. Verder was er zeer goede en vriendelijke communicatie toen onze proefdruk bij postnl zoek was geraakt, volgende dag hadden we onze proefdruk in huis. Onze trouwkaarten zijn uiteindelijk prachtig geworden en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn punten. Met vriendelijke groet.

Goede en snelle service

We hebben allereerst hele leuke kaartjes gevonden en alvast klaargezet voor na de geboorte. Een proefdruk besteld die snel binnen was. Wat aanpassingen gedaan. Na de geboorte hoefde we alleen maar de datum, het gewicht en de lengte in te voeren. De service was super. De kaartjes werden snel geleverd. Wij hadden kaartjes die je moest vouwen. De vouwlijn had wat ons betreft wat steviger gemogen gezien dat niet altijd even netjes / gemakkelijk ging maar dat maakte de service niet minder goed. De kwaliteit van het kaartje was ook goed en mooi! Zeker een aanrader!

Mooi kussen, goede kwaliteit, snelle bezorging in prima veilige verpakking. Door het linnen wel "korrelige" foto's. Jammer dat er geen keus was in kleur kussen

Toppie

Blij met de stickers die ik heb besteld Zo zelf de bellenblazen kunnen maken Volgen nog meer bestellingen

Best goed

De geboortekaartjes waren top , min punt je krijgt er geen enveloppen bij terwijl dat ik vindt dat het er wel bij hoort te zitten & de levertijd mag wat sneller we hebben 3 dagen moeten wachten voor de rest wel prima!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.