Klantenservice schiet erg tekort

Het ontwerpen en bestellen van onze geboortekaartjes ging zonder problemen. Tot we de bestelling binnen kregen: De gratis hydrofiele doeken ontbraken en alle kaarten waren schots en scheef geprint. Hierna meteen telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Deze waren vooral kort af: mail of app maar naar ons, graag met bewijs van de klacht. Ze wilden me niet verder telefonisch te woord staan. Na hard aandringen werd de bestelling opnieuw gedrukt. Echter kon dit niet meer de volgende werkdag opgestuurd worden. Dus dan ga je er vanuit dat het de dag daarna komt. Wel nee, duurde nog twee dagen voordat de bestelling binnen was. Zowaar dit keer wel goed gedrukt, maar de communicatie met de klantenservice laat erg te wensen over. Zeker als ik ook terug kijk op ons whatsapp gesprek en er bepaalde vragen volledig onbeantwoord zijn gebleven. Kortom, als alles in 1 keer goed gaat, heb je aan Tadaaz een goede partij. Anders zou ik zeker even verder gaan kijken.

Erg mooi en snel geleverd

De presentjes zijn snel geleverd. De foto's waren erg mooi afgebeeld. We hebben er leuke reacties op ontvangen. Zeker een aanrader voor een mooi bedankje/herinnering.

Leuke opener en snel geleverd

Leuk persoonlijk cadeau! Ziet er goed uit

Super fijn

Alles snel geregeld makkelijk bestellen snel in huis ..top ! Kom vast nog eens terug bij jullie. Dank jullie w

Is mooi geworden.

En was snel geleverd

Heel tevreden met service en actie

Ik had wat problemen met mijn niet bestaande computervaardigheden. Marion heeft me er telefonisch doorheen geloodst. Heel fijn dat dit kon en er werdt niet moeilijk over gedaan. Supervrolijke meid! Ik had een bon uit de 'blije doos' en dus een hele fijne korting. En bovendien 2 hydrofiele doeken in precies de goede kleur! Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en nalevering. En natuurlijk mijn geboortekaartjes zijn super!! Dank je wel!

Uitstekend!

Hele fijne en snelle service. Onze levering was niet goed gegaan waardoor er snel naar een goede oplossing werd gezocht. De kaartjes en zeepjes zijn van goede kwaliteit. Wij zijn erg tevreden en raden Tadaaz zeker aan!

Snelle levering, mooie boekenlegger

Mooie boekenleggers als afscheid kadootje voor de kinderen in de klas met leuke foto's erop. En snel geleverd

Goed verzorgd

Prachtige kaarten en snel geleverd. Erg blij mee!

Snelle levering mooie kwaliteit producten

Aanrader!

Fijne service en mooi dingen

Erg leuke dingen te koop bij jullie het is zo gedaan, gemaakt en ontvangen.

Netjes, snel geleverd, leuke ontwerpen

Mooi product

Veel keuze en goede snelle service!! Heb 2x keer besteld!! Leuke afscheid stickers voor de crèche bellenblaas en langwerpig label voor de juffen! TE leuk!!

Heel mooi

Ik heb de de witte bellenblaas met regenboog stickers besteld en ik heb ze heel snel binnen gekregen daar was ik heel blij mee. Ik moest de bellenblaas en stickers los van elkaar kopen en dat wist ik niet en later kwam ik achter en alsnog de bellenblaas later besteld. Vond het wel prijzig.

Echte snelle levering. En hele mooie kwaliteit. Echt een aanrader

De site is toegankelijk, makkelijk en een snelle levering.

1e keer besteld en alles is naar wens verlopen. Zeker aan te raden!

zoals verwacht

Gelukkig snel geleverd want ik was iets aan de late kant met bestellen voor onze bedankjes van het kraamfeest. Gelukkig alsnog ruim op tijd binnen gekregen

Levering had sneller gemogen

Het geboorte-bord is kwalitatief prima, alleen duurde de levering ervan (te) lang.

Mijn bestelde spullen netjes geleverd en zoals afgesproken.

Goed advies, mooi product!

Zelf trouwkaarten ontworpen, kon met hen e-mailen en appen en het eindresultaat is geweldig!!

Zeer goede ervaring

Kwaliteit super snelle levering

Had een mooie gepersonaliseerde broodtrommel besteld, volgende dag al in huis. Super.....

Prachtige producten en een fantastische service!

Ik was iets vergeten in de bestelling en dit werd zo snel mogelijk gestuurd. Super snelle levering en een erg vriendelijke service.

Super snelle levering.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.