Helemaal top!

Geweldig service

Jk had een houten box met naam besteld. Een deel van de tekst stond er bij binnnekomst helaas niet op. Ik heb gebeld en binnen een dag hebben ze alsnog een nieuwe box gemaakt met juiste tekst erop. Zeer snel gehandeld want ik had het snel nodig voor de communie van ons zoon. Snelle antwoorden op de mail en makkelijk telefonisch te bereiken. Alles verlies prima! En heb op tijd een prachtige houten box ontvangen. Heel blij mee!

Goed en snel geleverd

Mooie geboortekaartjes besteld en waren snel binnen wij zijn heel erg blij.

Super tevreden heel blij met de kaartjes

Goed meedenken in mijn wensen en snelle levering.

Vlotte levering van mooie artikels!

Ik bestelde redelijk last minute fotogeschenken om aan meter en peter te geven. De site is heel gebruiksvriendelijk en binnen een paar dagen werden mooie kwalitatieve artikels afgeleverd!

Geweldiig!!

Ik heb labeltjes met naam van me dochter gekocht, en de geboorte kaartjes .. 1 woord prachttig kwaliteit , kwam toevallig jullie site tegen maar ik zal altijd jullie aanraden en bij jullie bestellen. Erg tevreden

Geweldig!

Na een slechte ervaring bij de plaatselijke drukkerij, via internet bij jullie uitgekomen. Wist niet wat ik er van kon verwachten, dus eerst maar eens een proefdrukje besteld. Toen hij binnenkwam was ik echt verrast hoe mooi het kaartje was! Toen mijn kindje eenmaal geboren was kon ik alle details juist invoeren op het kaartje en vond ik het toch wel fijn als er iemand mee keek. Ik heb telefonisch contact met jullie gezocht en ben echt super vriendelijk geholpen. De kaartjes waren snel binnen en de verpakking was een echte verrassing! Tadaaz super bedankt! Liefs

Heel erg tevreden, snelle levering

Snelle levering !

Mooi geworden

Snelle service en het product is mooi geworden.

Keurig verzorgt, mooi product

Ziet er mooi uit maar de "Sticker" kan fraaier, b/v op kunststof. Of met folie geseald.

Klantvriendelijk en prima kwaliteit

Ik heb servetringen besteld en bij het ontwerpen daarvan ben ik vriendelijk, snel en goed geholpen door de klantenservice. De servetringen zijn zoals verwacht. Dank!

Heel tevreden!

Heel tevreden en erg blij met het resultaat! Zelf nog aanpassingen gedaan en dat ging ook gemakkelijk. Snelle levering ook.

Goede service, mooi aanbod

Nadat het bewerkingsprogramma vast liep, ben ik telefonisch goed geholpen. Ook kreeg ik na aanvraag een pdf bestand voor ons fotohokje. Ik kreeg snel reactie en ze waren heel vriendelijk. Ik heb veel complimenten gehad over onze prachtige trouwkaarten.

Wat een geweldige service!!

Ik heb net mijn proefdrukken binnen, maar daar was ik al van onderste boven... Jeetje, wat gaaf. Ik ga meteen bestellen... super service!

doen wat ze beloven

snelle levering en goede kwaliteit

Goede snelle service, prachtig kwaliteit. Bestelling wordt goed verpakt

Mooi aanbod. Fout goed opgelost

Tweemaal besteld bij Tadaaz wegens mooi aanbod. Nu, de tweede maal, was er grote kleurafwijking t.o.v. de proefdruk. Goede bereikbaarheid, zonder problemen en binnen kort tijdsbestek direct nieuwe (goede) afdrukken ontvangen.

Bijna perfect

Op bijna alle bestelde kaartjes was de door mij opgestelde tekst leesbaar. Weliswaar precies pas maar niet overal leesbaar. Goede service en op tijd geleverd.

Zoveel beter dan verwacht!!

Ik had deze website zomaar gevonden en had snel labels nodig voor bedankjes. Ik heb de labels met goud blaadjes besteld. Nou zó blij mee! Ik had niet verwacht dat het er zo mooi uit zou zien, snelle lever én met witte lint er ook nog bij!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Ik vond de kaarten nog mooier dan verwacht en erg snel geleverd. Zeer tevreden!

Leuke kaartjes snel en goed geleverd

Al eerder bij Tadaaz besteld en ook deze keer gewoon top. Netjes geleverd, geen fouten, nog een lief persoonlijke kaart erbij en een cadeautje. En dat voor een leuke prijs.

Mooi product!

Mooi product en ideaal om te maken zo. Zelfs op de telefoon. Levering was ook snel

Mooie originele kaartjes, snelle levering

Bij Tadaaz geboortekaartjes besteld Leuke originele modellen. Wij hebben een beertje gekozen. Wel wat prijzig (zeker als je ze zelf nog in elkaar moet knutselen). Al met al positief over de kwaliteit en afhandeling.

SÚPER

Snelle service! Na ontvangst proefdruk, de rest besteld en werd snel geleverd! Ondanks dat we de proefdruk gezien hadden, vonden we de (slipper) kaart iets te klein maar dat is persoonlijk!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.