Netjes! Heel blij mee

Plaatje van andere website gebruikt en toch ziet het er scherp uit super blij mee! En snel bezorgd

Toppppp

Snel geleverd en netjes verpakt

Product niet conform ontwerp

Via ontwerp tool buttons besteld. Echter product niet conform ontwerp: tekst scheef gedrukt. Kan nieuwe ontwerpen en bestellen maar moet dan wel de helft zelf betalen. Schandalig zij leveren anders en scheef, wil ik rechte tekst dan moet ik zelf de helft betalen

Fijne site, mooie spullen, snelle levering!

10+

Mijn eerste bestelling bij Tadaaz maar niet de laatste. Wij ben super blij met deze geboorte kaartjes. Bedankt voor de snelle levering. J.D.M

Zeer slecht

Mijn bestelde product is in eerste instantie zoek geraakt bij de post. Dat kan gebeuren. Vervolgens belt de medewerker van Tadaaz mij niet terug. De dag daarna heb ik opnieuw gebeld en heegt Tadaaz beloofd nog dezelfde dag het pakket opnieuw op te sturen. Ook dat is niet gebeurd. Ik kreeg pas de volgende dag aan het eind van de dag een track en tracé code. Veel te laat en ik heb er nu niks meer aan. Ik bestel hier nooit meer!

Super snel

Geleverd wat ik had besteld

Snelle levering!

Kaartjes waren snel besteld en geleverd!

Super kaarten en leuke accessoires!

Mooie kwaliteit en snelle levering. Prijs is aan hoge kant.

Alles was goed geregeld en snel geleverd

Alleen het enige wat jammer was is dat ik de enveloppen apart moest bestellen dit was bij de proefdruk niet zo daar zat het bij. Groetjes Nadita bressers

Leuk boek, maar je moet er lang op wachten

Lange wachttijd, wel leuk boek

Snelle service en erg mooi product

Ik heb bedankdoosjes besteld voor mijn bruiloft. Eerst een mooie proefdruk gekregen. Super goede kwaliteit. Daarna de doosjes besteld en erg snel geleverd gekregen. Ook erg goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen. Ik ben echt super tevreden met mijn product en de goede service. Ik kan Tadaaz zeker aan iedereen aanraden.

super mooie wijnetiketten voor onze bruiloft!

erg handig systeem en snel geleverd. Top &bedankt

Unieke en prachtige geboortekaartjes

Unieke en prachtige kaartjes. Service ook uitstekend. Mooie kwaliteit kaarten en enveloppen. Ook de sluitzegels zijn prachtig! Snelle levering.

Mooie kaartjes, precies zoals we in ons hoofd hadden

Levering kwam zoals beloofd. Kaartjes zijn kwalitatief erg goed en we krijgen veel complimenten. Wij bestellen hier de volgende keer weer.

Slechte ervaring, ik wacht al anderhalve week op mijn kaarten.

Ik heb vorige week maandag mijn kaarten besteld. En ze zijn nu nog niet binnen. Ik heb al 6 keer gebeld met de klantenservice en elke keer wordt er gezegd ja ik hoop dat ze er morgen zijn. Nu is er iets niet goed gegaan met de post. En zijn er nieuwe afdrukken gemaakt. Maar hier is hetzelfde mee. Al lang verwacht dat ik ze op de post kon doen. Zware tegenvaller!

EEn eerste betelling die wat fouten betrof goed hersteld

Ik had voor een 40 jarig Huwelijk en een uitnodiging voor een Brunche kaartjes besteld dit was niet helemaal goed gegaan! Door medewerkster keurig opgelost!!!!Prima bedrijf en hulp

Geboorte kaartje helemaal naar wens !

Helemaal verliefd op onze geboorte kaartje. Goeie keuze en een mooie kwaliteit afdruk. Zeker aan te raden. Bedankt voor de goede en snelle service!

Goede en snelle service en ruim en mooi aanbod

Het aanbod is zeer ruim en een standaard kaart kan je makkelijk via hun programma op de website personaliseren. De proefdruk gaf een goed beeld en de definitieve kaarten hadden we snel binnen. Ook eventueel contact verloopt snel en goede prijs.

Prima kwaliteit, snelle levering. Prijs komt overeen

Prima kwaliteit, snelle levering. Prijs komt overeen.b

Prima, snel een goed product geleverd

Zie hierboven

Slechte afwerking

Het had een hele mooie herinneringsdoos kunnen worden. Formaat is super. Vaak zie je online kleinere worden aangeboden, deze is groot genoeg. Heel leuk dat je je eigen lettertype kan kiezen. Verzenden en communicatie verliep vlot. Echter is bij aankomst de afwerking van de houten doos zo slecht, dat het echt teleurstelt. Er zit een open "scheur" in. De doos is niet mooi glad geschuurd. En de letters zijn net niet in het midden erop gebrand, maar net iets onder het midden. Jammer voor dit geld.

Goed en snel!

Al meer keer wat besteld, ik ben altijd erg tevreden. Ook is het altijd snel Verzonden.

De kaartjes zagen er mooi uit. Ze waren ook snel geleverd en netjes verpakt.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.