De kaartjes zagen er mooi uit. Ze waren ook snel geleverd en netjes verpakt.

geweldig

mooie kaarten, mooie kwaliteit en een super en zeer vriendelijke service. Er zat een drukfoutje in de kaart en na een telefoontje werd deze heel snel opgepakt. 3 dagen later had ik mijn nieuwe order in huis. Super tevreden ermee en kan Tadaaz iedereen aanbevelen

Hele fijne en snelle service!

Ik heb het als super fijn ervaren. Ondanks onze fout van een datum op het kaartje is dat heel snel door Tadaaz aangepast!

Snelle levering, precies zoals te zien op de site. Goede kwaliteit

Heel erg tevreden!

Super blij met mijn bestelde producten!

Super geholpen! Heel blij met de geboortekaartjes. Ze denken mee met de klant, zeer klantvriendelijk dus!

Kwaliteit product is goed!

De proefdruk heeft wat meer verwerkings- en verzendingsdagen. De definitieve versie was er juist snel.

Goede ervaring

Ze hebben prachtige beuiloft kaart gemaakt voor ons!

Mooi kaartje maar tekst onleesbaar

Het kaartje is mooi en van goede kwaliteit alleen toen wij deze ontvangen hadden bleek de tekst onleesbaar. Dit was niet zo op het scherm toen ik het kaartje maakte en ik kreeg hier ook geen melding van. Ik heb de kaartjes weg kunnen gooien helaas.

Proefkaartje was perfect, bestelling niet.

Het proefkaartje werd geleverd zoals de bestelling is geplaatst (wij hadden een kaartje met een houten hartje). Nadat de baby geboren was, hebben we de bestelling geplaatst. Het leek helaas een Ikea bestelling, denk ik? Want na een bevalling en verse ouders te zijn, hadden we vrij weinig zin om op elk kaartje zélf een plakkertje en hartje te plaatsen. Erg jammer dat dit nergens vermeld stond.

Snelle levering, mooi product

Hele leuke stickers, wat de traktatie van mijn dochter er zeer feestelijk uit deed zien

Top kwaliteit

Snelle levering en top service! Hele mooie producten!! Zeer tevreden

Het was echt totaal niet wat ik er van had verwacht

Het was echt lelijk geknipt en ik heb er €11 voor betaald, nou had het net zo goed zelf kunnen typen uitprinten en knippen

Hele goede service, alleen hadden wij niet verwacht dat wij de strikjes zelf in elkaar moesten maken dat was even een werkje helaas.

Proefdruk was erg snel binnen en goed verpakt. Daarna de bestelling geplaatst en ook dat was binnen 2dagen binnen. Het geboortekaartje met het slapend beertje hebben wij gekozen en ziet er zo uit als op de site.

Rapido

Perfecto y fahil

Snel geleverd en super kwaliteit

Na het zien van de Tadaaz nieuwsbrief heb ik gelijk de bedrukte domino doosjes besteld. Zoon was bijna jarig dus ook het trakteren én domino is zijn lievelingsspel. Geen moeilijke keuze dus ;-) Donderdag besteld en zaterdag binnen! De traktatie was een groot succes. Ik kende Tadaaz al van de mooie kaarten maar nu ook van de gepersonaliseerde kadootjes!

Supergoed service

Wij zijn ontzettend tevreden met Tadaaz. We hebben onze trouwkaarten hier besteld. Ging in eerste instantie iets mis met de kleuren van het drukwerk. Dat hebben ze zo goed opgelost! Aan de telefoon en per mail zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam. We kregen heel snel als service een nieuwe set opgestuurd. Wij raden Tadaaz zeker aan!

Top service!

Top verpakt! En een zeer snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar

Super mooie site en snelle service!

Heel erg content met onze trouwkaarten! Zelf aan kunnen passen , wat echt fijn is en naar onze eigen zin kunnen maken!

Mooi koffertje

Heb een koffertje besteld. Erg mooi en precies zoals de afbeelding. Ook goed verpakt hierheen gekomen. Duurde niet te lang. Sluiting van het koffertje gaat niet zo makkelijk. Het clipje schuift snel over het slot heen ipv erin.

Prachtige kaart met goede service

Mooi aanbod waarbij alles naar eigen wens gemaakt kan worden. Vervolgens een snelle en goede levering

Snelle levering en goede kwaliteit. Precies het design wat ik had ontworpen. Zeer tevreden, bedankt Tadaaz!

Hele fijne en snelle service

Snel en goed

Bestelling was heel snel geleverd, en zeer netjes!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.