Zeer mooi kaartje, precies zoals proefdruk!

Zeer mooi kaartje, precies zoals proefdruk! Gemakkelijk aan te passen en te bestellen.

Heb zelf kaarten aangepast en normaal heel simpel maar hier helaas niet, hij bleef aangegeven dat de tekst niet paste. Na 5 x alles opnieuw gedaan te hebben ( ingekort, verkleind) het uiteindelijk toch maar besteld en afgewacht wat het geworden was. Het resultaat was super mooi ondanks dat het volgens het programma niet klopte.

Mooi snel en precies zoals we bedoeld hebben

Snelle levering Mooie materialen En een goede prijs

Prachtige uitnodigingen

Precies wat we zochten in een uitnodiging!

Super!!

Prachtige levering labels voor mijn bruiloft en snelle service. Zeker een aanrader!

geweldig!

snel, maatwerk, veel extra’s en zeer mooi en kwalitatief!

Netjes op tijd en zag er goed uit.

Top, echt een aanrader!

Goede prijs/kwaliteit-verhouding, super leuk dat ik zelf het ontwerp kon aanleveren en snelle en zorgvuldige levering. Ik ben er super blij mee, en hoop dat mijn kinderen deze doos hun hele leven mogen vullen met herinneringen!

Snel!

Snelle levering! Schattige kaartjes alleen kleiner dan ik verwachtte dus het lettertype had best iets groter gemogen. Nu zetten sommigen maar een brilletje op om het te kunnen lezen ;)

Mooie koffer

Goede bedrukking! Wel jammer dat t niet over een hele koffer kan, maar superleuk en persoonlijk geworden!

Very beautiful product and fast delivery

The order came earlier than expected, I was very happy with it. It was very beautiful. It is easy to make your own pattern and the result is very nice! I recommend!

Ik kon een mailtje sturen na mijn bestelling omdat dit voor een collega was. Binnen een 24 was mijn bestelling de deur uit en ruim op tijd binnen.

Snelle service, mooie betaalbare kaarten

Snelle service, mooie betaalbare kaarten

Koffertje met naam besteld en de volgende dag al in huis! Koffertje ziet er mooi uit...ben erg tevreden!

Mooie kaartjes, snelle service

Prima software (zou wel handig zijn om meer opties te hebben om dingen met elkaar uit te lijnen bijvoorbeeld, verder helemaal top). Handig om tussentijds op te kunnen slaan, en een optie tot bestellen van een proefkaartje te hebben. De kaartjes zijn mooi, en de verzending ging erg snel.

Groot aanbod, snelle levering

Goede kwaliteit van kaartjes

Heel mooie en kwalitatief!

Was een kraamgeschenk de geboorte tegel en een jutte zak, heel tevreden snelle levering

Geweldig opk goed geholpen toen het nodig was Dus heel tevreden bedankt

Top service! En hele mooie producten.

Leuke kadotjes

Leuke site, snelle levering, blij kindergezichtje bij uitpakken van kofferje.

Kwaliteit slecht

Geur van de kaars lekker, uiteindelijke verwerking van foto op de kaars ronduit armoedig. Sticker uitgeprint en erop geplakt. Voor dat geld verwacht je meer.

Top service!

Super snelle levering en hele mooie traktaties mogen uitdelen. Zag er erg professioneel uit en heel mooi. Zeker een aanrader! Ik word vaste klant!

Mooi geboortekaartje!!!

Heel fijn programma om mee te werken. Heel mooi kaartje ontvangen. Snel geleverd. Volgende keer weer :)

Super slecht

Ik had gedrukte versiering besteld voor een openingsfeest en betaald. Dit is nooit aangekomen!

Goede service, snel geleverd

Goede service en snel geleverd. We hebben inmiddels al een stuk of 10 gepersonaliseerde bekers geleverd gekregen en dat ging allemaal helemaal goed. Enige minpuntje is dat inmiddels na een jaar de opdruk afschilfert.. bij sommige bekers is deze bijna weg, er blijft dan een kale witte beker over. Zonde... maar voor een jaar veel plezier van gehad. :)

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.