Geen communicatie over vertraagde levering

Er vond geen communicatie plaats over de levering die vertraging had opgelopen. Ik moest er zelf achteraan bellen om erachter te komen wanneer de levering plaats zou vinden. Erg vervelend wanneer je van een bepaalde datum uit gaat.

Leuk koffertje

Snelle bezorging. Koffertje met naam ziet er mooi uit.

Prachtige kaartjes met dat beetje extra service

Product (geboortekaartjes) was prachtig, communicatie helder en de manier van verpakken maakt het tot een cadeautje! Met zorg uitgevoerd voor een prima prijsje.

Heel mooi product en snel geleverd!

Ik heb voor de eerste haarlokJe van mijn dochter een kaartenhouder met glazen potje besteld. Hier kan je de naam, geboortedatum en een mooie tekst op laten graveren. Het ziet er super mooi uit, hoogwaardig kwaliteit voor een mooie herinnering!

Geweldig om stickers te maken met eigen naam!!

Ontzettend leuk om stickertjes te kunnen maken zoals JIJ ze hebben wilt!! Zoveel mogelijkheden en keuzes, super!!!

heel praktisch

Desing aplicatie makkelijk te gebruiken, snelle levering, product is precies zoals afgebeeld wordt. Gebruikers vriendelijk. Vlot. Mooi.

Fijne, snelle en goede service

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Het werd vlot en netjes bezorgd. Met een vraag krijg je snel reactie en een goede oplossing aangeboden.

Ik kreeg jullie als tip van mijn zusje voor de verhuisberichten. Hele leuke suggesties, mooie voorstellen qua aanvullingen voor enveloppe soorten, etc. Ik heb een account aangemaakt en jullie opgeslagen in mijn favorieten.

Hele mooie eindresultaat!

Mooi scherpe foto en hele leuke eind resultaat precies zoals ik het had verwacht!

Goede service, snelle levering!

Erg goede kwaliteit en snelle bezorging

Super leuke site waar je makkelijk je kaartjes of andere producten kan aan passen naar je eigen zin, alles staat duidelijk aangegeven en het product is netjes en snel naar je toe gestuurd

Snoepzakje en servetringen besteld. Ontzettend snelle levering. En een prachtig resultaat.

Mooie producten, maar te weinig ontvangen

Ik had 3 verschillende trouwuitnodigingen besteld, maar jammer genoeg kregen we de verkeerde hoeveelheiden. Volgende dag is het resterende deel bezorgd nadat we hadden gebeld. Maar ook dit waren de verkeede kaarten. Gelukkig hadden we al ruim besteld, waardoor we genoeg hadden. Maar vooralsnog slordige levering wat betreft de juiste hoeveelheden Positief: Mooie kaarten, binnen enkele dagen ook geleverd, zagen er precies zo uit al de foto en de proefstukken.

Alles naar wens verlopen

Ik vond het vinden op de website, bestellen en bezorgen prima gaan.

Supersnelle levering en goede service!!

Ik kwam 10 zakjes en steekpennetjes tekort, een foutje kan gebeuren. Maar alsnog supersnel na geleverd de volgende dag! Netjes opgelost!

Goede prijs kwaliteit

Tevreden met het product.

Uitstekend!

Top menukaarten en servetringen. Snelle levering en mooie kwaliteit. Kortom zeer tevreden!

Geweldig!!

Al meerdere keren hier besteld,ook voor de Bruiloft Kwaliteit en prijs zijn goed. Contact gehad met de chat omdat ik er niet uit kwam.....ook hierbij erg behulpzaam en snel geholpen. Conclusie dat ik hier vaker bestel

Leuke kaarten en een fijne klantenservice!

Leuke kaarten en een fijne klantenservice!

Leuk

Super leuk die vlaggen. Ik had alleen gedacht dat de vlaggen met tekst dubbelzijdig zouden zijn.nu kon ik om en om maar twee lange en 1 korte slinger maken terwijl er 5 touwtjes bij zaten ik zou de vlaggen met foto’s dubbelzijdig afdrukken en vlaggen met tekst ook dubbelzijdig zodat je om en om vlag/tekst/vlag/tekst krijgt

Mooi en betaalbaar geboortekaartje

We zijn erg blij met het bestelde geboortekaartje. De service was goed. Enige minpuntje was dat we zelf de touwtjes en het kaartje eraan moesten zetten, dit kostte veel werk. Hiervoor zou ik tegen meerprijs een service aanbieden om de kaartjes kant en klaar af te leveren.

Mooi kaartje, goede service

We zijn blij met ons kaartje. Na het bestellen met een vraag naar de klantenservice gebeld en ze hebben ons super fijn geholpen.

Goede service, leverdatum zoals aangegeven, goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Keurige service, goed bereikbaar en snelle levering

Hele fijne samenwerking met Tadaaz gehad voor onze trouwkaarten. Helaas hadden we ondanks onze goede voorbereiding nog een foutje in de kaart en dat hebben ze prettig voor ons opgelost. Enige nadeel, geen optie om naslagwerk bij hun te laten doen tegen betaling. Voor zoiets groots als je trouwkaarten was dat wel een fijne optie geweest.

Vlugge service en kwaliteit

Fijn dat proefdrukken mogelijk zijn! Zelfs telefonische hulp. Vlotte levering!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.