Goede service, snelle levering

Goede service, ook aan de telefoon heel behulpzaam. Vreemd dat een proefdruk niet samen wordt verzonden met de overige bestelde goederen. Klein detail, servetstickers waren er niet bij geleverd maar stonden wel mee op de lijst maar dit was op te lossen met gewone plakband. Heel mooie resultaten!

Makkelijk online, communicatie en levering duurt lang

Makkelijk alles zelf online regelen maar communicatie en levering laat lang op zich wachten.

Perfect!

Bestelling was van hoogwaardige kwaliteit, en netjes en compleet. Optijd binnen gekregen ondanks dat ik vrij laat besteld heb. Erg tevreden!

Super service. Snel en goede kwaliteit

Mooie stickers snel geleverd

Mooie stickers besteld , snel geleverd en zelfs meer stickers gekregen dan ik besteld had.

Top service!!!

Na het plaatsen van de bestelling kwam ik erachter dat ik kg had bij het gewicht i.p.v. gr. Stomme fout en je denkt na tig keer jezelf controleren dat het goed zou staan. Ik kwam er gelukkig direct achter. Gebeld en dit kwam wel vaker voor zeiden ze. Ze hebben het uitstekend voor ons aangepast. Heel fijn! En dank daarvoor! Kwaliteit van het kaartje is ook erg goed. Veel complimenten gekregen dat het zo'n mooi kaartje is!

Betaalbaar en goede kwaliteit

Betaalbare kaarten van goede kwaliteit. Luxe kaarten en snelle levering.

Goede nazorg

Stikkers besteld helaas te laat geleverd. Heb hiervoor contact opgenomen, wilden meteen nieuwe opsturen maar aangegeven dat dit te laat was. Enkele dagen later geld retour op m'n rekening.

Zeer snel en goed geleverd! Erg tevreden!

Gender reveal buttons laten ontwerpen. Was een zeer snelle service en kon het ook makkelijk zelf maken. Bestelling kreeg ik binnen 48 uur, zoals beschreven op de website. Super service

Prima, maar niet makkelijk

Voor iemand die niet goed met computers kan omgaan is de uitleg niet heel duidelijk! De aanhouder wint, dus wel gelukt!

Excellent print ! Great quality/price

For my kids birthday! And also my baby birth The prints are just excellent and delivered in the next 2 days! Thanks tadaaz

Mooie kaart voor een mooie prijs

Het was heel goed te doen de kaart te ontwerpen. Op een gsm lukte het niet helemaal zoals ik wilde, maar op de pc prima.

Producten netjes geleverd

Producten waren netjes geleverd en gepersonaliseerd. Verzending heeft wel 1 dag langer op zich laten wachten helaas.

Het was precies zoals we het ons hadden voorgesteld

Leuk cadeau, snelle afwikkeling

Had baby koffertje besteld. Komt snel en conform afbeelding.

Alles is heel soepel gegaan alleen moeten ze wat makkelijker maken om te ontwerpen..soms moest ik helemaal vanaf begin opnieuw starten omdat ik een foutje had gemaakt maar de rest prima..

Mooie kaartjes, snelle verzending

Mooie kaartjes, snelle verzending. 2e x hier geboortekaartjes besteld.

Tevreden!

Eigen ontwerp prachtig afgedrukt op de kleine kaartjes van 4x4cm Bij de proefdruk waren de randen mooi wit. Bij de volledige bestelling waren de randen bruin...snijrand vermoed ik. Dat is wel jammer. Maar t is alsnog goed te gebruiken!

Supersnel en precies wat ik had verwacht en gehoopt

Zoals hierboven

De klantenservice heeft mij goed geholpen om mijn kaartje te krijgen zoals ik hem graag wilde. Echt een top service en ze maken super mooie kaartjes.

Snelle levering en de producten waren van heel goede kwaliteit.

Wij zijn tevreden met onze aankoop.

Snelle levering en mooi gedrukte kaartjes

De geboortekaarten waren met 2 dagen binnen en de kwaliteit is erg goed! De kaartjes hebben een scherpe opdruk en zijn stevig.

Goede service. Doen een stap extra als dat nodig is.

10 dagen na de besteldatum had ik nog niets gehoord van over mijn bestelling. Een telefoontje naar de vriendelijke klantenservice maakte duidelijk dat de bestelling bij de post was zoekgeraakt. Direct werd de bestelling opnieuw verzonden en had ik hem de volgende dag binnen. In één woord: super!

Fantastisch!!!

Zo blij met onze prachtige huwelijkskaart! Door jullie site, konden we makkelijk een ontwerp maken en uitkiezen... Hip en modern door het zwart/wit, maar zeker ook een sjieke klassieke uitstraling. De kaart past bij ons. De levering was echt snel, zodat we de kaart snel konden versturen en dat was al een feestje op zich!!! Terwijl het echte feest nog moet komen..... Nu 6 weken verder hebben we ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen... (hopelijk gaat alles door op 10 September 2021, aan de kaart zal het i.i.g niet liggen....) Dankjewel Tadaaz!!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.