een aanrader

Mooie spullen Direct leverbaar en wat je zie dat krijgt je.

Mooie kaart maar slechte service.

Prachtige kaarten. Helaas geen klantvriendelijke service. Helaas konden wij geen aparte kaartjes van ons trouwkaartje ontvangen, toen wij ontdekte dat er 1 fout op 1 kaartje stond van de trouwkaart. Ik had gebeld of ik deze kaart of ik een toch een onderdeel van de kaart apart konden bestellen i.p.v. alles opnieuw te bestellen. Uiteindelijk eieren voor ons geld gekozen en moesten wij de fout zelf maar oplossen.

Tranen van geluk!

Allemaal dolenthiusiaste, zeer geëmotioneerde mensen aan de lijn die extreem gelukkig waren met de uitnodiging, die ik bij Tadaaaz heb besteld. Ze hadden stuk voor stuk nog nooit zoiets moois gezien.

Super!!!

Onze ervaring is super! We hebben de verzendservice erbij gepakt. Gemaild en gebeld met ze zoals beschreven staat. Goede en snelle service. Een echte aanrader om gebruik van te maken!

Hele fijne service en mooi product

Fijne service en mooi product! Bedankt!

Heel tevreden!

Het ontwerp is super mooi en handig om aan te passen naar wat je zelf nog wil. Levering is supersnel. Wij zijn heel tevreden.

Heel netjes heb een kaart besteld en was 100 % naar mijn zin ! Heel netjes en heel snel thuis gekomen met de post. Een aanrader voor iedereen

Goede, en snelle service!

We hadden onze bellenblazen en bijbehorende stickers erg snel in huis! Super!

Snelle service en mooie producten

Stickers besteld voor verjaardag zoontje, maakte de traktatie helemaal af!

Tevreden

Ontzettend snel geleverd, netjes verpakt En de bestelling overtrof m’n verwachtingen Aanrader

Uitstekend!

Hele leuke producten voor een klein prijsje. Eenvoudig te bestellen en snel in huis. Mijn bestelling was alweer een succes, evenals voorgaande jaren!

snelle levering en bestelling was naar verwachting

Mooi design geboortekaartjes, goed contact met klantenservice

We zijn heel erg tevreden over het design van de gekozen geboortekaartjes. We hebben voor al onze 3 dochters eenzelfde design kaartje, uit dezelfde serie. Er zat een lange tijd tussen de 3 geboortes, maar de kaartjes konden we nog steeds bestellen. Hierover contact gehad met de klantenservice, en dat verliep perfect! De passende enveloppen erbij zijn vrij duur, terwijl op andere websites vergelijkbare enveloppen een stuk goedkoper zijn, dus dat zou een puntje van verbetering kunnen zijn voor Tadaaz.

Helemaal goed

Snelle goede bezorging.

Snelle levering en keuze uit leuke kaarten

We bestelden ons geboortekaartje en deze werd snel geleverd. Het bewerken van het kaartje had iets gemakkelijker gekund, maar uiteindelijk was het resultaat wel persoonlijk! Er zijn veel opties om je eigen draai te geven aan een kaartje. Heel erg leuk!

Leuke kaartjes! Prima service!

We hebben bij Tadaaz een leuk kaartje gevonden en uiteindelijk ook makkelijk kunnen bestellen. Paar dingen kunnen beter. De tool om te ontwerpen werkt niet altijd even fijn (met name scrollen in menu's werkt soms niet). Daarnaast kan de hulp bij het ontwerpen wel iets beter, er was niet zoveel begeleiding bij en bij een vrij kleine aanpassing was het al snel meerwerk. Toen heb ik het zelf gedaan. Al met al een ruime voldoende.

Super snel geleverd en prachtig uitgevoerd!!

Leuke cadeautjes voor een huwelijksjubileum besteld. Makkelijk om te personaliseren. Snelle levering en goede kwaliteit uitvoering!! We zijn er super blij mee!!

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk de stickers gemaakt. Goede prijs kwaliteit en de volgende dag in huis. Top dus!

Goede prijs en kwaliteit

We hebben een mooi geboorte kaartje kunnen maken waar we heel blij en trots op zijn. Het aanpassen en verbeteren leverde wel een hoop frustratie op.

Helemaal geweldig en supersnel geleverd

Ik heb voor onze bruiloft bellenblaas met eigen ontworpen stickers besteld. Het was heel makkelijk om de sticker te maken en de prijs is ook eerlijk. Vervolgens werd het al een dag later geleverd. Echt geweldig. Heel erg blij mee. Het ziet er super uit! Heel erg bedankt.

Origineel kado!

Super leuke site met originele kadootjes! Snelle bezorgservice en netjes verpakt.

Snelle en goede service

Enig minpuntje dat er geen vierkante enveloppen waren terwijl de kaart wel vierkant was.

Wat een top service

Kwaliteit voor weinig geld Zeer snelle levering Aan telefoon super vriendelijke telefoniste

Fijne site, goede kwaliteit

En een snelle levering:)

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.