Snelgeleverd, eind product ziet er goed en netjes uit!

Leuk dat je kaartjes met een ruime keuze aan lettertypes kunt bestellen! Ook heel snel in huis.

Echt super snelle levering. Bestelde producten zagen er goed uit! Zeer professioneel. Zou er zeker nog een keer bestellen.

Top service en heel vriendelijk geholpen

Onlangs oa de proefdruk ontvangen van het geboortekaartje. Prachtige kwaliteit en eventueel ook heel leuk uit te breiden met sluitsticker, envelop etc. Ook uiterst vriendelijk geholpen toen ik telefonisch een vraag had! Hier ga ik zeker weten rond oktober definitief het gebookaartje bestellen!

Super snelle en goede service

Geboortekaartjes op maandag na 14.00 besteld, dus zouden de woensdag pas komen, maar kwamen dinsdags al binnen. Goede kwaliteit en erg mooie kaartjes! Wij zijn blij!

Proactief meedenken voor oplossing

Ik was een kortingscode vergeten in te vullen bij bestelling. Mail gestuurd en heb later in een reactie de korting alsnog verwerkt gekregen. Ook al hadden ze het niet hoeven doen. Was mijn eigen fout. Ik dank ze dan ook dat dit mogelijk was.

Geweldige producten

Ik heb mijn geboortekaartjes en geboortebord besteld! Mooie kwaliteit en goede service! Helemaal tevreden en blij!

Ik kon me niet aanmelden op de site. Goede klantenservice, meteen dag na de melding alles in orde gemaakt. Ook zeer tevreden over de bestelling, heel mooi!

Slechte ervaring

Kwam 9 antal stuks verpakking te kort . Oplossing was snel voor 14:00 bestellen en mischien kreeg ik het volgende dag in huis . Nou nooit meer . Heb dit elders opgelost

Snelle en goede levering van mooie producten

Ontzettend tevreden. Super snelle levering van materiaal van goede kwaliteit. Ruime keuze op de site.

Leuk orgineel geboorte koffertje besteld . Super snel geleverd en van mooie kwaliteit Aanrader !!

Wikkels hebben zwarte vlekken

Wikkels hebben zwarte vlekken, lijken net vieze vingerafdrukken. Bij navraag waarom ik vieze zakjes kreeg, werd aangegeven dat dit een kenmerkend punt is van de zakjes. De toch vrij dure zakjes maar weggegooid, zag eruit of iemand er met vieze handen aan had gezeten.

Goede levertijd, mooie producten.

Goede levertijd, mooie producten. Binnenkort uittesten.

Goede kwaliteit en je krijgt wat je besteld!

Fijn dat je je ontwerpen op kunt slaan en altijd een proefkaartje kan bestellen, voordat je de grote bestelling doet.

Super mooi product! Snelle levering, top kwaliteit!

Geweldig mooie fles ontworpen voor een vriendin. Top kwaliteit, snelle levering!

Top ervaring! Snelle, goeie bestelling

Mooie kaartjes besteld. Voldeden aan de verwachting, snel geleverd, goede prijs. Helemaal top! Ook belangrijk: het bewerkingsprogramma is handig in gebruik

Top service en mooi product

Super leuke unieke producten voor speciale gelegenheden.

Goed product, goede service!

Snel geleverd, leuke kaarten, leuke extra’s

Persoonlijke topservice!

Hele mooie kaartjes! De keuze is groot! Na het ontvangen van de proefdruk helemaal blij en de geboortekaartjes hier besteld. Zoals beloofd, meteen de volgende dag binnen met een persoonlijke boodschap! Helemaal tevreden!

Bestelproces kan beter, geleverd product top!

Het plaatsen van de bestelling ging heel moeizaam met een smartphone, daardoor was ik bijna afgehaakt. Waarschijnlijk gaat het achter de pc makkelijker. Ben echter wel zeer tevreden over het geleverde product!

Helemaal top

Super product bellenblaas etiketten. Past perfect en heel snel geleverd

Hele goeie ervaring, na eerst een slechte

Had eerst een slechte ervaring, maar dit is mooi rechtgetrokken! Topservice!

Erg goed

Erg goed

Muismat is OK echter foto's niet zo geplaatst als gehoopt

De kwaliteit van de bestelde muismat is zonder meer goed echter waren de foto's niet zo afgedrukt als opgegeven terwijl de randen ook niet overal gelijk zijn wat naar mijn idee in het voorbeeld wel zo was.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.