Geweldig!

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en elke keer ben ik super tevreden. Mooie producten en snelle levering. Helemaal top!!

Good experience

Fast delivery and quality product

Mooie kaartjes fijne snelle service

De kaartjes zijn net even anders dan anders. Het had alleen fijn geweest in te vermelden dat de touwtjes zelf geknoopt moesten worden.

Ontzettend behulpzaam en snelle service.

We hadden een eigen ontwerp gemaakt voor binnen en buiten kant. Ik wist niet hoe ik dat in een format kon plaatsen, dus stuurde ik een mailtje. Super snelle reactie en heel duidelijke hulp. Steeds als ik een vraag had, kreeg ik heel snel antwoord. Het is een prachtig geboortekaartje geworden en we zijn echt enorm blij met de lieve en snelle service van Tafaaz! Heel erg bedankt voor alles!

Fantastisch!

Jullie hadden de meest geweldige traktatie voor mijn zoon die 2 werd! Goede service , goed verpakt en snelle levering! Heel erg bedankt!

Snel, mooi en goed verzorgd

Mooie mok & broodtrommel on-line gemaakt. Snel geleverd. Goed verpakt. Aardige mensen

Leuke snoepzakjes

Ziet er leuk uit , vindt de prijs wel aan de hoge kant. En jammer dat je per 10 moet bestellen.

Snelle bezorging mooi bedankje en goede prijs

Traktatie zakjes

Ik had traktatie zakjes ontworpen als geboorte traktatie van ons zoontje. Super leuk. Hij is nog niet geboren, maar ik denk dat we vast leuke reacties gaan krijgen. Als verbeter puntje zou ik mee willen geven dat je alle folie zakjes geperforeerd geleverd worden. Ik heb nu een mal gemaakt om dit precies te kunnen doen. 1 zakje verpest, gelukkig had ik die van de proefdruk nog. Maar een paar extra zakjes zou geen overbodige luxe zijn gezien je zelf het gaatje moet schieten.

Vriendelijk, mooie spullen, meedenkend, snelle klanten service

Fijne winkel Snelle levering

Heel mooie kaartjes en op tijd geleverd

Goede klanten tevredenheid:)

Goede service!

Ik had kaartjes besteld, maar in alle haast vergeten wat gegevens er op te zetten. Gelijk gebeld en ze werden opnieuw gedrukt zonder kosten! Echte topservice!

Service producten kwaliteit zijn van hoog niveau

Leuke website met mooie artikelen . De bestelling was snel en goed en veilig ingepakt .

Tevreden met service

We hebben hier geboortekaartjes en een raambord laten maken. Kwaliteit is heel mooi, levering was snel. Veel keuze in ontwerpen. Een aanrader!

Goede en snelle hulp op mijn vragen

Snelle service en verzending. Top.

Mooie stickers, besturing bewerking is lastig.

Besturing is lastig via laptop en telefoon. Weinig keuze. Verzending is duur (brievenbuspost)

Heel tevreden

Bestellen is makkelijk, vrij snel bezorgd en heel netjes afgeleverd.

Duidelijke site en snel geleverd

Volgende keer weer!!!

super

volgende dag al een fotoproduct bij ontvanger bezorgd. top

Goede service!

Perfect opgelost!

Resultaat precies zoals ik het verwacht had.

De gepersonaliseerde foto sticker is precies zoals ik wilde en werd supersnel geleverd. Het enige nadeel is dat het bewerkingsprogramma niet goed werkt op mijn mob.telefoon. Daarna opnieuw begonnen op de pc en toen ging het makkelijk en snel.

Super mooie kaartjes

Ik heb hier de geboorte kaartjes voor mijn zoontje besteld. Wauw! Zoveel complimenten gehad en ze waren snel in huis.

Mooie trommel supersnel geleverd

Voor moederdag hebben we een koekjestrommel met enkele mooie foto's besteld. Het was geleverd binnen twee dagen en het ziet er prachtig uit. Aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering

De proefdruk heeft lang op zich laten wachten. Pakketje was niet gefrankeerd waardoor de post het niet afleverde. Echter, de echte kaartjes waren er met 2 werkdagen. Heel leuk verpakt- echt aandacht aan besteed. Je betaald net iets meer, maar het zijn kwalitatief ook mooie kaarten.

Mooie kaarten besteld voor de bruiloft zien er op en top uit mooie kwaliteit

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.