Snelle levering, prima kwaliteit!

Prima dienstverlening.

Prima snelle levering

Mooie kwaliteit

Mooie stickers, op tijd geleverd

Mooie stickers besteld, werden op tijd geleverd

Heel erg tevreden met de service en het resultaat

Een kleine tip; er staat op de bevestiging en het bijgeleverde kaartje; Geniet van je bestelling en natuurlijk vooral van je Happy Moment! Team Tadaaz Voor ons was het een herdenking, een herinnering aan mijn vader. Het was een mooi moment maar geen Happy Moment. Verder heel tevreden!

Snel, goed en mooi

Snelle proef gekregen, daardoor kon ik makkelijk keuze maken en ontwerp nog wat aanpassen. Vervolgend snel en netjes verpakt de definitieve drukwerkjes gekregen (kroontjes)... inclusief zakjes en lint... erg blij mee, makkelijk in elkaar te zetten ook.

Mooie kaarten, snelle levering

Hele mooie geboortekaartjes en snel geleverd. Daarnaast prima prijs. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Blij met de leuke persoonlijke stickers !

En ook nog een supersnel bezorgd. Bedankt Tadaaz!

Super cadeau!!!

Zeer snelle reactie en super service! Het koffertje is helemaal in stijl van het geboortekaartje gemaakt. Super cadeau!!

Hele mooie kaartjes en snel geleverd

Onze kaartjes werden zeer snel geleverd en waren van goede kwaliteit. We zijn erg blij met het eindresultaat en kregen er ook nog 2 gratis tetradoeken bij.

Was mooier als ik gedacht had veel diepte

Fijne website handig om mee te werken voor iemand met weinig computer ervaring

Super leuke site met mooie producten

Snel geleverd ook, zeer tevreden!

Snel, mooie foto’s en mooi verpakt. Zeer tevreden!

Snel klaar en mooie foto’s. Mooi verpakt. Zeer tevreden!

Super leuke geboorte kaartjes!! Enige was dat we geen olifant kregen maar hydrofiele doeken,

Mooie producten

Ik ben erg tevreden, ze hebben hele leuke producten. Mooi grafisch opgemaakt. Snelle levering en ook snel reactie op vraag via de mail. Dus helemaal blij.

Niet enthousiast

Ik zou dit product niet aanraden. Moeilijk programma om te personaliseren.

Snelle verzending en wat ziet het er prachtig uit. Ik ben tevreden! Dat wordt een leuke traktatie!

2 de keer kaartjes laten drukken

Schattige kaarten kun je ontwerpen eerste keer had ik al besteld, en was tevreden 2de keer een kleine aanpassing gemaakt wat met gemak kon. Super blij mee.

Outstanding

Beautiful cards, fast delivery!!!

Ontzettend leuk kaartje

Mooie basis kaart die we nog helemaal persoonlijk hebben kunnen maken. Goede kwaliteit, mooie kaart en snelle levering. Het maken van de kaartjes was wel nog erg veel werk. Dit hadden we ons niet gerealiseerd toen we de kant en klare proefdruk kregen.

Prima, maar onhandig qua verzending

Ik had in het adresveld geschreven, dat het pas op een bepaalde dag geopend mocht worden. Helaas werd dit niet op het pakket gezet zo als ik verwacht had maar kwam het op een papiertje in het pakket terecht, dus daar heb ik niks aan gehad.

Snelle, vriendelijke service en mooie kwaliteit!

We hebben kunnen kiezen uit velen ontwerpen, kleuren en maten. Onze geboortekaartjes kwamen snel binnen en er werd snel en adequaat gereageerd toen we op een probleempje stuitte. Het is verder top opgelost en wij zijn zeer tevreden!

Super snelle service

Snelle service . Alleen jammer dat er niet vooraf vermeld wordt dat je de kaartjes met touwtjes zelf moet vast maken . Daarbij waren de touwtjes bij ons echt aan de korte kant waardoor je amper ruimte had om het strikje te maken.

Snel, makkelijk en fijn

Het ontwerpen van de spiegeltjes was soms beetje puzzelen maar eenmaal geleverd zag het spiegeltje er precies uit zoals ik wilde ! En daarbij snelle levering, wat uniek is in deze tijd!

Buitengewoon uitstekend!

Even een dagje vertraging maar netjes gecommuniceerd, bij het openen van het pakket toch wel lichtelijk overdonderd. Wat een pakket! Dankbaar Tadaaz! Keep up de good work,

Super fijn!

Ze hebben mij super geholpen met de opzet van het geboortekaartje voor onze zoon. Ik kon ze telefonisch of via de mail goed bereiken en hielpen me met de tekst erop zetten en beantwoorden al mijn vragen. Ik ben zeer tevreden over de service die ze geleverd hebben.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.