Prettige ervaring, snelle service

Heel duidelijke site met veel keuzes voor traktatie opties die "corona proof" zijn voor school oa om uit te delen! Snelle service en product voldoet aan de verwachtingen!

goed en snelle service

zeker aan te raden

Een top service

Alles naar eigen wens/uit hun assortiment.. Top! Kwaliteit en kwantiteit!

Product voldeed aan onze wensen

Stickers plakten prima

Snelle en goede service!

Met mijn bestelling ging iets niet helemaal goed. Ik heb direct een mail erachteraan gestuurd dat het niet goed leek te gaan en dat ik spoed had. Tadaaz reageerde heel snel en handelde gelijk mijn bestelling heel goed af!

Misleidend slecht

Ik bestelde op de site traktatiezakjes met hartjes, op foto duidelijk te zien harten snoepjes. Een kant en klaar zakje met etiket. Heb etiket gepersonaliseerd, dat was naar wens. Alleen kwam er een grote doos met losse zakjes en etiketten, doe het zelf.... was een behoorlijke tegenvaller! Stond toch echt traktatiezakjes met hartjes, ik verwachte met inhoud. Maar niet dus, en dat voor ruim 30,- Zelf maken.

Prettig, handig,leveren als afgesproken mooi werk

Ik heb een goede ervaring Tadaaz. Leveren op tijd mooi werk af. De verhuisdoosjes waren een succes. Een makelaar in onze familiekring vond deze doosjes een idee voor reclame van zijn en andere bedrijven na een verkoop van een huis. Bedankt voor nu en nog eens. Anne van den Ham

Erg leuke collectie met bijpassende bedankjes

Wij zijn erg blij met ons mooie ontwerp voor de geboorte kaartjes met bijpassende bedankjes. Helaas was er iets mis gegaan met het afdrukken van de kaartjes, er stond 1 regel in een hele rare taal afgedrukt. Gelukkig werd dit zonder problemen opgelost en 1 dag later hadden we de juiste kaartjes. Wat ik minder vind is dat de kaartjes wat krom trekken. Ze blijven niet mooi in vorm. En bij de bedankjes is de ene gouddruk mooier bedrukt dan de ander.

Erg blij met de keuze voor Tadaaz

Snelle levering, meer dan genoeg keuze, duidelijke website en makkelijke editor.

Prima en snelle service

prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Hele goede service

We zochten verhuiskaarten. En die hebben we bij jullie gevonden. We hebben veehuisdoosjes gedaan. Was echt super.

Ruime keuze, goede prijs kwaliteit, snelle levering.

Binnen 2 dagen in huis!

Je word er blij van

Het is al de 2de keer dat ik geboorte bedankjes bestel. Goede kwaliteit snelle levering. Het is al een cadeau om het pakket open te maken.

Super leuke uitnodigingen voor communie en snelle levering!

Snelle, nette levering. Goede prijs/kwaliteit

Duidelijke levering en ook snel. Ik had 30 sticker besteld en kreeg er een paar extra. Ze waren van goede kwaliteit. Kortom, heel tevreden!

Super snel en zeer tevreden!

2 mokken met opdruk besteld. Voor de 2e keer bij Tadaaz en al 2 keer super tevreden

Uniek geboortekaartje

Uniek geboortekaartje Trage editor Snelle en nette levering

Het was wat omslachtig om het kaartje zo in te delen dat het er goed uit zag. geen heel makkelijk programma. Verder zag het bij ontvangst er goed uit.

Perfect en voor herhaling vatbaar

Goede service, mooie producten en leuke prijzen! Ik kan hierdoor een top bruiloft voor mijn moeder creëren.

Handige website. Voldoende keuze. Gratis proefdruk. Snelle levering. Goeie kwaliteit.

Goede service, top hulp. En super blij met kaartje.. helaas hadden wij type fout gemaakt. Misschien kan daar nog na controle op gehouden worden .maar verder super bedrijf.

Heerlijk

❤️❤️❤️

Mooie collectie kaarten, snelle levering

De site kan beter/gebruiksvriendelijker als het gaat om het bewerken van de kaarten. Verder is de service prima, de kwaliteit van de kaarten goed, net zoals de bereikbaarheid bij vragen.

Slecht!

Eerst geboorte kaartjes besteld na 4 dagen waren ze er nog niet. Maar eens gebeld. Post NL was onze zending kwijt. Opnieuw gedrukt en volgende dag ineens binnen. 2e keer en 3e sleutelhanger besteld en volgens de e-mail zou de bestelling geleverd zijn maar bij ons niks binnen. Weer contact via whatsapp en weer zouden ze een nieuwe sturen tot 2x toe fout gegaan en uiteindelijk ineens wel na 4 dagen weer binnen. Ik heb hier een zeer slechte ervaring Mee en ook een nare smaak ervan! Zal dan ook niemand hier aanraden en dan ook zeker niets meer hier bestellen!

Slecht

Wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling en tot heden nog niks ontvangen. Als ik mail krijg ik geen reactie

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.