Ontvangen wat we besteld hebben

Het duurde wat langer dan gedacht voordat we onze geboortekaartjes in huis hadden. Zaterdag besteld, woensdag in huis. Ook het bewerkingsprogramma was niet zo flexibel als op andere sites. Dit laatste is niet erg als je zelf weinig wilt aanpassen, dat wilden wij wel en zijn daar best een tijd mee bezig geweest. Daarentegen is tadaaz wel goedkoper dan de sites met het luxere bewerkingsprogramma.

razendsnelle levering en goede kwaliteit

ontwerpen is wat lastig en niet heel intuïtief. Weinig variatie in kleur voor de tekst en geen keuze uit verschillende achtergronden voor de tegel.

Gemakkelijk en zeer snel

Goede service, gemakkelijk te maken en zeer snel in huis. Plus ook nog goedkoper dan de meeste aanbieders van dezelfde kaart..

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Topproduct

Dinsdagochtend besteld, woensdagochtend geleverd. Goede kwaliteit en snelle service!

We hadden ondanks de proefdruk toch een foutje gemaakt in het kaartje en kwamen daar na bestellen achter, en toen heeft Marion via whatsapp me geholpen om het toch nog aan te passen gelukkig. Ik had verwacht dat het te laat zou zijn maar we zijn op deze manier super geholpen.

Geweldig!

Super snelle levering, hele mooie kaartjes, geen andee woord voor dan perfect! Dit was een super afsluiting van de zwangerschap!

Leuke gepersonaliseerde uitdeelzakjes

Vallen erg in de smaak bij bezoek. Origineel, veel ontwerpmogelijkheden.

Goed maar duur

Aantal geboortekaartjes besteld, er wordt geadverteerd met een bepaalde prijs, maar dit is een vanafprijs bij 200 stuks! Na het aanpassen van het aantal steeg de prijs naar bijna het dubbele. Proefdruk besteld en die zag er goed uit, daar stond in hele kleine letters bij dat de kaartjes zelf in elkaar gezet moesten worden. Wellicht begrijpelijk, maar voor die prijs zou je verwachten dat dit al gedaan zou zijn. Nu kan ik meerdere redenen bedenken waarom dit niet gedaan is, maar toch onhandig. Grootste irritatiepunt is de waardeloze editor. Vergeleken met andere sites was deze editor mega traag, ongeacht het platform waar ik de editor op opende. Ook werkte de editor niet naar behoren, afgezien van de snelheid. Daarom, niet aanbevolen.

Snel en super goede levering binnen 1 dag. Was zo gelukkig

Mooie kaart

Wij hebben een hele mooie kaart mogen ontvangen. Het is alleen jammer dat er vanuit jullie niet is gemeld dat wij met 1 letter buiten de lijntjes zijn gekomen en daardoor de naam van ons kindje niet helemaal leesbaar is als het kaartje dicht is. Dit hebben mijn partner en ik als jammer ervaren want het kost veel geld om kaartjes te versturen Met vriendelijke groet, Ingrid

Keurig snelle levering

Vindt het soms wel wat lastig om goed een eigen ontwerp te maken kost nog best wat tijd..had 2 zwart-wit-foto’s maar zag later dat deze in verschillende grijstinten was..eigen fout maar zou fijn zijn als dit wordt opgemerkt. Zelf aangepast en opnieuw bestelling geplaatst. Verder helemaal tevreden!!

Fijn bedrijf

Prachtige kaartjes uitgezocht, snel geleverd en mooie afwerking. Toen bleek dat onze bruiloft werd uitgesteld, hebben we contact gezocht. Er werd snel geantwoord en een zeer gepaste oplossing gevonden. En daarna weer super snelle levering! Erg tevreden met tadaaz!

alles goed voor elkaar

het was makkelijk om de kaartjes te ontwerpen en je ontwerpen op te slaan. het uiteindelijke bestellen ging ook vlot, evenals de bezorging van de kaartjes

Mooie kwaliteit kaart, goede service, bewerkingsprogramma kaarten minder

Kaarten zijn van mooie kwaliteit. Je kunt meerdere proefkaartjes bestellen om uiteindelijk tot het ideale kaartje te komen. Nadeel is wel dat het bewerkingsprogramma om de kaartjes aan te passen niet heel fijn werkt. Je hebt geen raster om tekst en symbolen netjes uit te lijnen. Qua kleuren e.d. ben je vrij beperkt. Ook het bekijken van je bewerkte kaartje is niet in hele goede kwaliteit en duidelijk zichtbaar. Als dit zou verbeteren zou je wellicht ook minder proefkaartjes hoeven te ontwerpen en ben je sneller bij je ideale kaartje.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle levering, prachtig ontwerp.

Alvast mijn enveloppen besteld en het proefkaartje ontvangen. Ziet er prachtig uit! Kan niet wachten ze straks als de kleine meid geboren is, te versturen.

Snelle service!

Ruime keuze, proefdrukken en snelle service.

Leuke hippe geboortekaartjes

Niet de standaard kaartjes maar echt wat bijzonders. En hele goede service

Matig

Ik had geboortekaartjes besteld, maar daar zaten geen enveloppen bij. Dit had ik niet verwacht, omdat nergens in het bestellingsproces wordt gevraagd of ik er enveloppen bij wil. Daarom ging ik er helemaal vanuit dat deze er gewoon bij zouden zitten. Heel vervelend want nu duurde het veel langer voordat ik de kaarten kon versturen.

Helemaal top!

Leuk concept, snel geleverd en goede kwaliteit,dus zeker een aanrader.

Fast and precise

I've used tadaaz a couple of times and they delivered my orders in two days, even during the pandemic isolation. Very good!

Fijne en betaalbare site voor mooie geboortekaartjes.

Wij wilde een persoonlijke aanpassing aan een van de kaarten. Na een paar mailtjes was het geregeld. We zijn erg blij met het resultaat!

Zeer tevreden, twee proefdrukken en goede kwaliteit.

We hebben onze trouwkaarten bij Tadaaz besteld. Eerst hebben we kosteloos twee keer een proefdruk mogen bestellen zodat we het helemaal naar onze zin konden drukken. Goede kwaliteit, de uiteindelijk bestelde kaarten waren een bouwpakket zoals aangegeven op de site maar zeer makkelijk in elkaar te zetten met prachtig resultaat. Snelle levering, eerder dan de indicatie op de site.

Leuke ontwerpen, goede kwaliteit, snelle levering

Veel leuke ontwerpen om uit te kiezen, gemakkelijk zelf aan te passen. Snelle levering en mooie kwaliteit geboortekaartjes, top!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.