Super! Volgende keer weer Tadaaz!

Eerder vorig jaar onze trouwkaarten besteld en nu de geboortekaartjes voor onze dochter. Bestelling op 27 december geplaatst en 2 dagen later werden de kaartjes bezorgd. En dat ondanks de feestdagen! In ons eigen account de kaart al kunnen bewerken waardoor we makkelijk na de geboorte de laatste info konden toevoegen. Zeer praktisch en makkelijk! Prijs - kwaliteit is zeer goed. Levering perfect en de kaarten worden goed verpakt tegen beschadiging. Bij de bestelling een leuk cadeautje toegevoegd voor de kleine. Conclusie: volgende keer bestellen we hier gewoon weer! Bedankt Tadaaz!

Supervriendelijke, snelle en attente hulp met een een heel fijn poduct als resultaat!

Op vrij korte termijn nog een leuke gadget willen en intern geen hulp beschikbaar. Dan heb je aan Tadaaz en hele goeie, blijkt. Met geduld en een lach mij door het proces geholpen. De volgende dag pakketje op de mat. Echt tof.

Mooi product en snelle levering

Ik beveel dit product aan, binnen 2 dagen geleverd, zeer hoogwaardige kwaliteit.

Precies zoals we het hadden voorgesteld en snelle levering

Zeer tevreden met het eindresultaat en de levering was heel erg snel, binnen een dag.

Snelle en mooie levering

Rondom de feestdagen kaarten besteld maar alsnog kregen we deze super snel binnen! Bij vragen kreeg je goed/snel antwoord. Product ziet er netjes uit

Super goede en snelle service!

Op kerstavond gepersonaliseerde stickers besteld, de dag na kerst al ontvangen! Ruim op tijd om de traktatie te maken :-). Verzendkosten redelijk prijzig voor een zakjes stickers, maar kortingscode voor de volgende bestelling gekregen. Die gaat er vast en zeker komen!

Had nog een vraag die via de mail gestuurd... kreeg gelijk antwoord Ze zijn op tijd hier geleverd ondanks de feestdagen Top service!

Ondanks de feestdagen, hebben wij onze geboortekaartjes snel ontvangen. En ze zagen er ook super netjes uit!

Uitstekende klantenservice, snelle levering en goede kwaliteit

De reactie op vragen voorafgaand aan de bestelling was snel en adequaat. De levering was snel ondanks de drukte rond de feestdagen en de geleverde producten waren van hoge kwaliteit. Zeer tevreden dus.

Goede kwaliteit voor een kleine prijs

Ik heb me helemaal rot gezocht naar een partij die voor een leuke prijs stickers kon maken, die heb ik gevonden!! Ik ben super blij met de kwaliteit!

Overzichtelijke website en snelle levering!

Erg leuke kaartjes waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Daarnaast snelle levering. Helaas hadden wij een spelfoutje (na tig keer zelf alles overgelezen te hebben), misschien als tip om een automatische spellingcontrole in de tekstvakken te genereren.

Snelle levering. Toen bleek dat het niet compleet was stuurde ze meteen het ontbrekende op. Door de feestdagen duurde dit erg lang en hadden ze nogmaals het ontbrekende verstuurd. Top service!

Goed!

Snelle levering, netjes verpakt!

Kwaliteit en klantvriendelijk

Mijn producten heb ik zeer spoedig ontvangen. Ik ben er zeer blij mee! Toen ik enkele (aanvullende) vragen per e-mail stelde werden deze direct beantwoord en meteen opgepakt. Chapeau!!!

Hele vlotte service

Ruime keuze en een handige ontwerp tool om je kaarten zelf aan te passen qua opmaak en tekst. Zowel het leveren van een proefdruk als de uiteindelijke bestelling van 30 kaarten met enveloppe ging heel snel ondanks de drukte van de feestdagen. Gewoon top!

Top service, snel geleverd en ontzettend leuk doosje

Goede service toen ik contact opnam om te checken of de bestelling op tijd zou komen. Ze hadden zelfs in het weekend doorgewerkt om de bestelling af te krijgen. Onze kinderen hadden groot succes met de mini verhuis doosjes!!!

Leuke sticker

De vouw inkeping aan de achterkant is bijna niet te vinden en dat is lastig.

Service was perfect! Op de site vond ik het niet altijd goed werken de gewenste kleur of het gewenste lettertype te kiezen.

Snel en makkelijk

Je kiest en kaartje, past hem aan, en geen fratsen met dure drukkosten. Word snel geleverd. Dit was de 2e keer dat we geboortekaartje hadden besteld hier. Maar nog altijd tevreden.

supersnelle levering

mooi product en al heel erg snel in huis! :)

geweldige service

Geweldig product en super levering!

Super service

1e was wat beschadig, toen gemaild naar het bedrijf en kosteloos hebben ze het opnieuw gemaakt en opgestuurd. Top service dus!!!

Mooie kaartjes en snelle levering. Heb wel even moeten wennen aan de tool om het kaartje te persona.

Ik moest even wennen aan het werken met de tool om het kaartje te personaliseren. Uiteindelijk ben ik erg tevreden met het resultaat. Snelle levering, super!

Mooie kaarten en snelle bezorging!

Erg tevreden met de kleine babyborrel-uitnodiging. Gemakkelijk ontwerpen en super snel geleverd. Top!

Prima.

Mag iets sneller verzenden.. Verder is alles perfect! Heel blij met de mooie geboorte kaartjes voor onze zoon!

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.