Pluspunten

Makkelijker bewerken via de telefoon

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Weet ik niet zo direct. Was prima zo

Pluspunten

Mooie kwaliteit snel binnen veel keuze

Om het kaartje aan te passen, zou voorbeeld beter zichtelijk mogen. Tekstvak is klein en wazig.

Pluspunten

Snelle levering. Zeer duidelijk

Ga zeker zo door met wat jullie nu doen

Pluspunten

Het brede en mooie assortiment. De snelle bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het bewerken gaat vlot en simpel, het is fijn de mogelijkheid te hebben om meerdere ontwerpen op te slaan. Kaartjes zijn snel en netjes afgeleverd!

Wij hadden een ontwerp met foto's, deze zagen er op het voorbeeldje heel wazig en korrelig uit terwijl de foto's zelf heel scherp waren. Een beetje op de gok toch besteld omdat we geen betere foto's konden maken en gelukkig zag het er in het echt wel heel mooi en helder uit! Een beetje jammer dat het voorbeeld ons aan het twijfelen bracht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele leuke kaartjes, snelle service

Wij hadden een slinger als geboortekaartje besteld, allereerst een proefdruk besteld, deze was mooi ingepakt dus gelijk een goed gevoel erover. Eenmaal de definitieve bestelling geplaatst kwam de bestelling binnen en bleek dat we zelf de slingers nog mochten maken, we hadden dit graag van te voren geweten, erg jammer!

Pluspunten

Snelle levering, leuke kaartjes. Goede kwaliteit! Nu al twee keer besteld en altijd top.

Pluspunten

Goede en hele snelle service! En levert prachtige producten.

Pluspunten

Erg leuke kaartjes, ruime keuze en makkelijk zelf aan te passen. Kaartjes waren snel binnen, en van een hele mooie en goede kwaliteit! Ik ben er nog steeds super blij mee!

Via mijn smartphone was het bewerken van het kaartje lastiger dan met de laptop. Ik wilde de naam in een ander lettertype en andere grootte, maar toen werd gelijk de hele tekst zo bewerkt of verdween zelfs. Dit was erg jammer en erg frustrerend. Maar via de laptop ging dit super!

Pluspunten

Snel geleverd en ziet er mooi uit

De site voor de opmaak van de sleutelhanger was niet de makkelijkste.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Papier schijnt door en ivm een spelfout die ik zelf heb gemaakt raad ik toch aan dat jullie het nalezen....dat mag wel als je een bestelling van 95 euro krijgt....

Pluspunten

Snelle service, ik had probleempje met opmaak kaart. Via een chat was dit snel opgelost! Topservice!

Pluspunten

Super snel

Pluspunten

Ik heb hier al heel vaak besteld. En ben blij met de producten en de mogelijkheden.

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit en hele leuke ontwerpen om te gebruiken!

Iets meer kleuren voor de achtergrond zou super zijn. Nu waren het een aantal standaard kleuren

Pluspunten

Super snelle levering en prachtig kaartje

Pluspunten

wat je gemaakt hebt, zo krijg je het ook exact. Geen kleurverschil of iets dergelijks wat kan afwijken. Top

Snellere levering

Pluspunten

Snelle levering, prachtige kaarten!

De tool om de kaart mee aan te passen werkt niet super. Het is even puzzelen soms.

Pluspunten

Leuk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten met gratis roefdruk. Makkelijk systeem om kaarten aan te passen.

Programma om kaarten te editen werkte niet altijd goed op de tablet: lettergrootte viersprong. Voor onze kaart was niet de juiste maat envelop beschikbaar.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.