Pluspunten

Wij hebben via een facebook actie 50 kaartjes gewonnen. De model kaartjes werden mooi en netjes verstuurd, zo ook de stickers die ik erbij had besteld. De enveloppen werden ook van te voren gestuurd en al onze vragen werden netjes en snel beantwoord! Ons uiteindelijke geboortekaartje stond klaar om gedrukt te worden zodra ons dochtertje geboren was konden we met 1 klik de kaartjes bestellen en hadden wij ze de volgende dag al in huis. Super snel, netjes en mooi! Prachtige kaartjes en prima service!

Niks

Pluspunten

AANRADER!! Goede en snelle service bij vragen tijdens het maken van een kaartje. Ook de verwerking en afhandeling van bestellingen is super! Helaas hebben wij veel problemen gehad met de levering van onze bestelling door PostNL. Door de vele telefoontjes van Tadaaz (Marion) naar PostNL hebben wij uiteindelijk onze geboortekaartjes ontvangen. Tadaaz hield vinger aan de pols en wij werden continu op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer enthousiast over Tadaaz en de onwijs goede service van de vriendelijke medewerkers; aanrader!

Pluspunten

mooie kaartjes, snelle levering en betaalbaar.

Het programma om de kaartjes te bewerken was even flink puzzelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaartjes voor een mooie prijs

Website is langzaan en loopt soms tussen door soms vast tijdens het maken van het kaartje en na de betaling moest de website 5 maal opnieuw laden voor ik de bevestiging kreeg

Pluspunten

Site is overzichtelijk, snelle levering!

Ik kon zelf, op de tekst na, de kaart niet aanpassen op mijn iPad. Misschien een idee om daar iets op te bedenken?

Pluspunten

Snelle service. Goede kwaliteit.

Kleinere verpakking, zodat het als een brievenbuspakketje kan worden bezorgd.

Pluspunten

Snel en duidelijke instructies op de website

Pluspunten

Snelle service en super mooie en kwalitatief goede kaartjes!

2 sterren: slechter dan verwacht

Geprobeerd contact te zoeken via de chat, helaas zonder resultaat. Foto heel korrelig en donker. Scheurrandjes aan de kaartjes. Flinke domper voor zulk dure kaartjes!!

Pluspunten

Goede hulp bij telefonische contact. Snelle levering van de Geboorte kaartjes. Volgende dag al in huis, dus dat is helemaal super. Ziet er ook heel mooi uit.

Telefonische bereikbaarheid iets langere openingstijden. Avonden zullen heel prettig zijn. Het online programma om je kaart te creëren loopt vaak vast en op je telefoon zijn er weinig opties die je kunt gebruiken, op een imac werkt het programma ook niet goed en daardoor ben je gebonden aan telefonisch contact als je het snel veranderd zou willen hebben.

Pluspunten

opdracht perfect uitgevoerd

Pluspunten

je krijgt snel antwoord op vragen via de mail ,ze helpen je met het ontwerp als iets niet lukt . volgende dag al in huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kaarten waren super leuk

Lever enveloppen bij de kaarten .. je betaald best een hoop voor 1 kaart maar krijgt er geen enveloppen bij en dat vind ik geen service !

Pluspunten

Snelle levering! En prachtige stickers binnen gekregen! Bedankt en tot de volgende bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vermeld even bij de kaartjes dat de envolloppen niet erbij wordt geleverd . Ik moest een andere bestelling doen voor alleen de envoloppen , hierdoor gingen de geboortekaartjes beetje laat de deur uit.

Pluspunten

Handige tool om mee te werken. Snelle levering. Helemaal tevreden.

Pluspunten

Het programma om de kaarten persoonlijk in te vullen is traag en lastig.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit geboortekaartjes

Jammer dat de enveloppen los besteld moeten worden en ook nog best prijzig zijn. Heb ze dus ergens anders besteld.

Pluspunten

Goede service.

Snellere modelkaarten levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaartjes en goed gevonden via Google

Bij de kaart matching envelop aanbieden en duidelijker de formaten van de envelop erbij. Mobiele weergave niet ideaal

Pluspunten

Snelle levering. Kaartjes net zo mooi als op de foto

Pluspunten

Snelle levering, goede service

website niet altijd even duidelijk

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.