3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie geboortekaartjes voor onze zoon en dochter bij jullie gekocht

Ik vind t echt een minpunt dat bij hoge bedragen evengoed nog verzendkosten bij komen.

Pluspunten

Ik had zelf een foutje gemaakt tijdens het bestellen en een medewerker nam tel contact op om dit te overleggen, waardoor ik niet onnodig verkeerde kaarten kreeg. Super service! Verder hele duidelijke website, makkelijk in gebruik

Prijs wat betreft lage aantal kaarten ligt naar mijn mening vrij hoog. Kwaliteit is prima!

Pluspunten

Super snelle levering naar NL. Het is goedkoper dan in NL. En dr afwerking van het kaartje is perfect.

Enige wat ik had, was dat het bij een aantal kaartjes leek of deze al een paar keer gevouwen waren.

Pluspunten

Leuk assortiment aan kaartjes. Persoonlijke wensen worden goed en snel afgehandeld. De kaartjes zijn van mooie kwaliteit.

Het programma om de kaartjes te bewerken is traag en niet altijd even duidelijk. Ook is niet altijd duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Pas na telefonisch of mailcontact kunnen persoonlijke voorkeuren worden aangepast.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar. We hebben goed advies gekregen toen we vragen hadden over her ontwerp.

Niets. Service was top.

Pluspunten

Ontzettend goede hulp bij het ontwerpen

Site is wat traag

Pluspunten

Snelle levering, prima printkwaliteit.

Bij de zakjes voor de bedankjes, zitten geen reserve zakjes. Er waren enkele kapot gegaan.

Pluspunten

Mooi assortiment; snelle persoonlijke hulp bij vragen

De editor werkt niet zo handig. Grote blokken tekst (niet afzonderlijk), afbeeldingen kunnen niet verplaatst worden.

Pluspunten

Duidelijke site, fijne producten en snelle levering!

Pluspunten

Problemen worden goed en op een passende manier opgelost.

Pluspunten

makelijk te ontwerpen en op de eigen smaak een kaartje te maken. aardig medewerker en ze antwoorden best snel.

niks kunnen bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi kaartje, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Het programma om het kaartje te bewerken is niet echt gebruiksvriendelijk. Als een tekst bijv te groot is voor het tekstblokje, loopt het programma vast en moet je opnieuw beginnen om het weer netjes te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit, leuke ontwerpen, snelle service

prijs! Ik ben tot nu toe trouwe klant. Maar ik vindt het niet kunnen dat niuewe klanten stevige kortingen krijgen, die dan niet voor trouwe klanten gelden! Bij de laatste bestelling werd ik bij de prijs ook misleid omdat die berekend werd voor 65 karten. Ik had maar 10 nodig, en dan was de kaart VEEL duurder.

Pluspunten

snelle afhandeling keurig en waar voor je geld

Pluspunten

Prachtig geboortekaartje besteld voor onze kleine baby, goede service en snel in huis.

Misschien bij een weekend baby op zondag/maandag gaan leveren.

Pluspunten

Mooie en unieke kaarten.. goede kwaliteit.. kraftpapier is ook echt wat je verwacht en niet een geprinte kraft waar andere aanbieders mee komen..

De ontwerpsofware is erg traag.. je moet wat geduld opbrengen.. en tussentijds blijven opslaan..

Pluspunten

Goede en mooie kwaliteit van de kaartjes. Snelle levering van de bestelling!

Het vermelden dat de prijs per stuk bij kleine of grote hoeveelheden van kaartjes anders is dan in de webshop staat bij het betreffende kaartje en dat enveloppen niet bij de prijs inbegrepen is.

Pluspunten

Een medewerkster belde nav mijn bestelling met geboortekaartjes en gaf aan dat het lettertype erg klein was, heeft dit in overleg aangepast. Top actie, zuinig zijn op zo’n alert en vriendelijk personeelslid!

Website werkt zeer slecht op een iPhone 6s.

Pluspunten

Snelle en goede levering Ook vragen werden correct en snel afgehandeld.

Pluspunten

Mooie kaarten

Pluspunten

Snelle levering, kreeg wat ik gehoopt/verwacht had

De manier waarop kaarten aangepast worden werkt niet super makkelijk.

Pluspunten

Zeer aardige en behulpzame medewerkers, ze bieden echt mooie kwalitatief goede kaartjes!

Pluspunten

Snelle service.

Kaartje personaliseren is soms nog lastig. Loopt regelmatig vast. Na proefdruk bestellen kon ik geen wijzigingen aanbrengen. Moest ik eerst bellen, zodat ze het weer op 'bewerken' konden zetten.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.