Pluspunten

Origineel product, prima kwaliteit en snelle levering

N.v.t

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk Snelle levering

Veel zelf doen

Pluspunten

Alles goed geregeld en snel verdtuurd. We zijn heel tevreden.

Pluspunten

Super goede service en snelle levering.

Een voorbeeld van hoe het product gemaakt dient te worden.

Pluspunten

Hele mooie kwaliteit. Proffesioneel ogende trouwkaarten ontvangen. Gratis proefdruk ontvangen. Geweldige service en een aantrekkelijke prijs. Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

Fijn dat je de labels zelf kan ontwerpen netjes binnen gekregen inclusief lint zeer tevreden en raad het zeker aan!

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit van producten! Heel veel complimentjes over geboortekaartjes en geboortebedankjes gekregen!

Website editor

Pluspunten

- fijne comunicatie met medewerkers. - Denken/kijken goed me je mee.

Pluspunten

Fijn dat er 2 extra kaartjes bij zaten en dat er genoeg uitdruksetjes bij de kaarten zaten. Voor 14.00 uur besteld de volgende dag in huis! Makkelijke service om kaart te bewerken.

Kon kaart niet meer bewerken na de aanvraag van een proefdruk. Hierdoor kaart opnieuw moeten bewerken. Handig als dit wel mogelijk blijft.

Pluspunten

perfecte kwaliteit en zeer snelle levertijd

geen

Pluspunten

Mooie kaartjes, snel bezorgd. En een prima prijs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaarten

Snellere service. Steeds als we vragen hadden moesten die doorgespeeld worden naar een derde en kregen we een aantal uur of zelfs een dag of zelfs na een weekend antwoord! Voor geboortekaartjes is dit echt veel te lang! We stelden op vrijdag rond 3 uur een vraag en kregen pas na t weekend antwoord.

Pluspunten

snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, mooi, goede kwaliteit

De mogelijkheid bieden om extra kaarten tegen de zelfde pst tarief te bestellen. Ik kwam namelijk wat kaarten te kort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

Website doet erg lang over het laden van eigen ontwerpen

Pluspunten

Snelle en goede levering. Kaarten zagen eruit zoals voorbeeld kaart

Het edit programma van de kaarten. Deze was erg langzaam en liep met regelmaat vast

Pluspunten

Wij hebben onze trouwkaarten besteld bij Tadaaz en zijn heel tevreden. Het is ook fijn dat je de binnenkant van je kaart helemaal zelf kan ontwerpen. Er was helaas iets mis gegaan met drukken, maar dit probleem werd super opgelost. Binnen een dag hadden we de goede kaarten in huis. Kortom, we zijn heel erg tevreden!

De online ontwerptool werkt wat sloompjes.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd, kwam in een grote stevige kartonnen envelop binnen. Kaarten en enveloppen waren van goede stevige kwaliteit.

De bewerker voor kaarten ontwerpen loopt erg traag op de computer, en op de ipad werkt die helemaal slecht. Het kostte daardoor wel veel tijd om een kaart te ontwerpen.

Pluspunten

Goede kwaliteitskaartje. Geweldige service. SUPER!!

Pluspunten

Snel antwoord. Mooi verpakt. Snelle levering.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.